NAPRAVIĆU HAOS U "ZADRUZI 2": Mina Vrbaški najavila nove skandale pred ulazak u rijaliti!

Nije se libila da pokaže sve i svašta pred milionskim auditorijumom, a ovoga puta kontroverzna učesnica Mina Vrbaški najavljuje nove skandale pred ulazak u “Zadrugu 2”.

- Čitala sam ko će sve ući, nemam neki komentar za ove ljude, meni je to sve presmešno. Imam svoja dva prijatelja koji ulaze, oni su mi najveća podrška, Kole i Šija. Definitivno mislim da ćemo da napravimo haos. Tu mi je naravno i Marko Cvetićanin, on je brat moj. Nemam neke komentare loše za druge ljude, dok mene neko ne bude pljunuo, onda ću da kažem šta zaista mislim - ističe Mina Vrbaški.

Mina ističe da se nada da će ostati verna sadašnjem dečku sa kojim je trenutno u srećnoj vezi:

- Kao što se i vidi, ispunjena sam emotivno, pokazujem svoju ljubav maksimalno i mislim da niko ne može da mi uništi tu vezu i to je to. Prevara ako se desi, desila se, šta da radim. Ne mogu ja tu ništa. Ko zna, to je ipak zatvoren prostor, ne možemo mi da utičemo na sve to. Šta da ti kažem, sve brzo pukne, sve što je lepo kratko traje. Tako da, možda će i ova moja veza biti tako kratka.

Mina navodi da ju je sadašnji dečko podržao za ponovni ulazak u “Zadrugu”, ali kako je prethodnu vezu prekinula baš zbog učešća u rijalitiju, razume da mu nije lako.

- Donekle me je podržao. Ipak, da ja odem od njega, nije to nimalo lako jer znate već kakva sam bila prvi put u vezi, našla sam momka u rijalitiju i to mi je sve propalo. Strah me da ne izgubim i ovu vezu, ali trudiću se da se suzdržim i da pokažem u stvari ko sam, šta sam i da ne budem ona cmizdravica mala koja samo ide, kuka i plače. Ovog puta ću da budem mnogo jača i mnogo oštrija na jeziku - kaže ponovna učesnica “Zadruge” i objašnjava da ju je posebno očeličilo prethodno učešće u rijalitiju.

- Pa mnogo me je očeličilo. Shvatiš kroz prvi rijaliti šta si prošao i sad gledaš kuda treba da ideš, da treba da budeš totalno drugačiji i da se prema ljudima totalno drugačije ophodiš. Ne treba da daš svakom celog sebe. Ovoga puta neću da dozvolim nikome da mi priđe previše i samo napred.

Kako je Minino prvo učešće u “Zadruzi” obeležilo mnoštvo skandala, uz to i pokušaji samopovređivanja pred kamerama, mlada učesnica tvrdi da takve stvari neće ponavljati.

- Neću ponavljati scene kako histerišem, plačem i slično. To me je najviše ojačalo, nema ništa od toga, dobra sam - navodi Mina i objašnjava da je sada u dobrim odnosima sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, zbog koga je i pravila najviše skandala u “Zadruzi”.

Mina ističe da ni sa kim nije ostala u dobrim odnosima iz prošle “Zadruge”.

- Ni sa kim, iskreno, čujem se tako povremeno sa Banetom, sa Borom, sa Lunom - kaže Mina i dodaje ko ju je razočarao:

- Nije me niko razočarao, ne može više niko da me razočara. Dovoljno što sam samu sebe razočarala u nekim situacijama.

Među potvrđenim imenima učesnika, Minu je najviše iznenadio ulazak Brendona u “Zadrugu 2”.

- Nemam ništa protiv Brendona, on je meni kul lik. To je najjača glava cele “Zadruge”, defintivno. Nadam se da ćemo se dobro slagati, jer ja volim tako malo nastrane muškarce, to mi je super. On ima svoj stav, svoje mišljenje, ne zanima ga niko, to je top. Tako bih volela da ja imam stav kao on, da me boli uvo za sve i da idem preko svih. Definitivno.

Izvor: Blic.rs
Foto: minavrbaski/Instagram

Pogledajte još