FANOVI ĆE BITI RAZOČARANI: Henri Kevil više nije Supermen?

Neumitni ribut DC filmskog univerzuma je sve bliži, a ako to Warneru nije bilo jasno evo još jednog "šamara" koji će ih gurnuti ka logičnom pravcu - Henri Kevil je navodno napustio ulogu Supermena.

The Hollywood Reporter Reporter javlja preko svojih izvora da se glumac razišao sa Warner Bros. studijom, nakon tri filma u kojima je tumačio poslednjeg sina Kriptona.

Nakon filmova "Man of Steel", Batman v. Superman: Dawn of Justice i Justice League, Kevil je trebalo da se pojavi na kratko u dolazećem filmu Šazam!, takođe otkriva THR, međutim pregovori su se naglo prekinuli i prilike za dalju saradnju gotovo i da nema.

- Superman je kao Džejms Bond, i nakon nekog vremena jasno je da vam treba nov glumac - koješta bulazni insajder iz WB studija. Uz to, prepoznati su elementi prethodnih filmova koji baš i nisu funkcionisali.

WB, navodno, želi da se koncentriše na Supergirl film, a sa druge strane Kyborgova samostalna avantura je otkazana do daljnjeg. Ko je tu pio a ko plaćao, saznaće se za dve najviše tri godine, (ako se razumemo, prim. aut.). No, svima sa preko dva grama mozga u glavi je jasno kome najviše odgovara ovaj obrt:

Po svemu sudeći, rasporedi i ugovori su se izmešali, stvorivši problem Kevilu koji je na kraju ipak izabrao da se posveti onome čiji je, na kraju krajeva, veliki fan. Ili bismo voleli da to tako funkcioniše.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Imdb.com

Pogledajte još