Rajićeva Shopping Centar slavi prvi rođendan

Jedini šoping centar lociran u najpoznatijoj beogradskoj ulici Kneza Mihaila, Rajićeva Shopping Centar, proslavio je svoj prvi rođendan. Smešten u samom srcu grada, na uglu tri ulice Knez Mihailove, Kralja Petra i Uzun Mirkove, već godinu dana zadovoljava sve potrošačke potrebe stanovnika prestonice, ali ujedno predstavlja idealnu destinaciju za sve one koji žele da uživaju u centralnim gradskim znamenitostima, kulturnim dešavanjima i prefinjenoj kupovini.

Foto: Promo

Kroz istoriju, ovaj deo grada oduvek je predstavljao trgovinski centar od koga je započeo i sam razvoj prestonice. Od svog otvaranja ovaj šoping centar poštuje istorijsko nasleđe lokacije, čuva tradiciju najrazvijenijeg trgovinskog centra grada i trudi se da odgovori na sve moderne potrebe Beograđana i drugih posetilaca prestonice.

Foto: Promo

Povodom svog prvog rođendana, Rajićeva Shopping Centar želi da se zahvali svim svojim sugrađanima, posetiocima i kupcima na potpuno neočekivan način – poklonom za sve Beograđane u vidu osveženog i umivenog jednog od najstarijih murala koji se nalazi u ulici po kojoj je centar i dobio ime. Naravno nismo zaboravili ni najmlađe za koje je pripemljen zabavni program u vidu animatora, lego izložbe i dečijih radionica, a sve to uz rođendanske zvuke popularnog DJ-a. Kako bi rođendansko slavlje trajalo što duže šoping centar je organizovao i nagradu igru u okviru koje učesnici mogu osvojiti neočekivanu zabavu na 4 točka.

Srećan Vam naš prvi rođendan!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još