PORODICA DUŠANA TODOROVIĆA OTKRILA: Anonimni donator koji je uplatio novac za lečenje našeg sina je fudbaler Nemanja Matić

Mali Dušan Todorović iz Kušiljeva kod Svilajnca, koji je digao Srbiju na noge i ujedinio je u najhumanijem činu na svetu, danas počinje sa terapijom u bolnici u Barseloni. Njegova porodica otkrila je ko je anonimni davalac koji je Dukiju uplatio preostali iznos za lečenje, a u pitanju je fudbaler Nemanja Matić.

Ove lepe vesti otkrila je porodica Dušana Todorovića, koja je redakciji lokalne televizije u Svilajncu TV Centar poslala dopis.

Oni su u dopisu obavestili javnost o stanju malog Dušana i još jednom zahvalili svim donatorima.

Otac malog Duleta iz Barselone šalje emotivnu poruku od srca svim roditeljima čijoj je deci takođe potrebna pomoć.

- Hvala vam od srca što ste uz nas. Situacija je daleko od idealne, zato bismo zamolili sve ljude, a znamo da iz najbolje namere i brige za Dukijem žele da znaju kako je, da nas ne kontaktiraju putem telefona jer nismo u mogućnosti svima da odgovorimo, a telefoni su nam potrebni u svakom trenutku da budemo u kontaktu sa osobljem bolnice. Svakako smo u sigurnim rukama i svi koriste poslednji atom snage da se Dukiju poboljša stanje - piše u dopisu.

Porodica dalje navodi da će Dukiju danas biti uključena terapija.

- Svi se molimo Bogu da ona počne da deluje. Verujemo da želite da znate ko je anonimni uplatilac. U pitanju je gospodin Matić. Nemanja Matić kome se i ovim putem zahvaljemo od srca. Da ne nabrajamo pojedinačno i iz toga napravimo propust, želimo da se zahvalimo apsolutno svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo. Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu! Još jednu molbu kao roditelji imamo, a to je da u miru nastavimo našu borbu, a to je borba za Dukijev život što nam je prvi i jedini cilj! Hvala vam! - napisala je porodica Todorović.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: FK Partizan/Promo

Pogledajte još