SNEŽANA DAKIĆ ISKRENO NAKON SAOBRAĆAJNE NEZGODE: Jako sam se uplašila kada sam osetila udarac, odmah sam počela da plačem!

Voditeljka Snežana Dakić juče je doživela saobraćajnu nezgodu zbog koje se i te kako potresla. Naime, dok je izlazila iz parkinga, voditeljka nije videla tramvaj pa je izazvala nezgodu. Tramvaj se zakucao u njen automobil, a onda je ostala u šoku.

Na svu sreću povređenih nije bilo, a voditeljka je posle svega ispričala detalje nezgode.

- Ja, inače, stanujem ovde, u blizini Ulice Džordža Vašingtona i vrlo često se parkiram ovde, praktično na trotoaru, to je regularno parkiralište. Kad se isparkiravaš pređe se preko tramvajskih šina i onda se uključi u saobraćaj. Međutim, pošto je gust saobraćaj, najčešće uđeš od napred na to parking mesto i isparkiravaš se u rikverc, to se meni stalno dešava. Međutim, nikada mi se nije desilo da ne primetim da mi se približava tramvaj - prisetila se Snežana i nastavila:

- Dok sam ja ušla u auto, krenula, vezala se, on se nekako odjednom stvorio! I ja da prešaltam u prvu brzinu, da se izmaknem, meni menjač umesto u prvu ode u rikverc i kad sam nagazila na gas ja sam se pomerila još više nazad, a on me je zakačio i zaneo - objasnila je ona.

- Vozač tramvaja me je odmah pitao: "Je l' ste vi ona voditeljka?". U međuvremenu su se sjatili svi fotoreporteri svih redakcija. Ja sam se jako uplašila, u momentu dok se to dešava nemam kad da se uplašim, ali kad je on mene onako raspalio, auto se izmestio i posle toga sam automatski počela da plačem - iskrena je bila Snežana pred kamerama emisije "Premijera".

Izvor: Alo.rs
Foto: snezanadakic/Instagram

Pogledajte još