Poziv svim maturantima: MEF Liga znanja 2018 – besplatne radionice i takmičenje za školarine

I ove godine MEF fakultet, u saradnji s javnim ustanovama, organizuje ciklus besplatnih radionica i edukativno takmičenje za učenike četvrtog razreda srednje škole.

MEF fakultet odlikuje se uspešnom organizacijom i realizacijom radionica i predavanja za srednjoškolce i kvalitet takmičenja prepoznale su i javne ustanove te su ovogodišnju MEF Ligu znanja podržali: Grad Beograd, GO Stari grad, GO Čukarica, SKC Beograd, GO Zemun, GO Voždovac, GO Obrenovac, GO Rakovica. Svi edukativno-zabavni sadržaji koji su zastupljeni u okviru ovog takmičenja besplatni su za srednjoškolce, a nosilac troškova je MEF fakultet.

Koje su prednosti ovog takmičenja?

Takmičenje je koncipirano timski, te se tako razvijaju veštine upravljanja timom, kolegijalnost i osećaj konkurentnosti u odnosu s drugim timovima, kao i veštine i tehnike koje se koriste u modernom poslovnom okruženju. Najuspešnije učesnike očekuju nagrade u vidu stipendija ili umanjenja školarina na MEF fakultetu, kao i nagrade prijatelja takmičenja.

Od čega se sastoji takmičenje?

Takmičenje se sastoji od 3 kruga: I - Preduzetništvo (freelancing), II - Kreiraj internet sadržaj, III - Pitch Deck, a tokom svakog od njih ekipno se skupljaju bodovi. Nakon završetka sva tri kruga, bodovi se sabiraju i ekipe se rangiraju na osnovu postignutih rezultata.

Kako se prijavljuju timovi?

Tim treba da ima od 3 do 5 članova i da su svi učenici četvrtog razreda srednje škole. Nagrade se dodeljuju svim članovima tima jednako.

Prijave:

e-mail: nemanja.stojkovic@mef.edu.rs s naznakom PRIJAVA TIMA ZA MEF LIGU ZNANJA
broj telefona: +381 63 700 93 92.
Nemanja Stojković, koordinator takmičenja

Koje su nagrade?

Osim dragocenih veština koje će učesnici steći kroz mentorstvo iskusnih predavača, obezbeđene su i izuzetne nagrade u vidu besplatnih godina studija ili umanjenja školarine na MEF fakultetu, kao i putovanje (Bulkanfun) i časovi Business coaching-a za najuspešnije.

Detaljnije o takmičenju MEF Liga znanja 2018. možete saznati klikom na fotografiju.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još