Zimske kreativne radionice 2018. na MEF-u

Fenomenalne teme radionica i savremeni pristupeminentnih predavačai eksperata veština – asistenata i profesora MEF fakulteta jesu put koji će vas dovesti do uspeha – ovladaćete veštinama koje su najtraženije u 21. veku, zahvaljujući čemu ćete biti sposobniji i kompetentniji i od svoje generacije sada ali i kada stupite u poslovno okruženje, bilo koje zanimanje da odaberete.

Period održavanja manifestacije je od 1. do 10. februara 2018. godine.

Pohađanje radionica je besplatno, a svaki učesnik ima pravo da pohađa više radionica. Pozivamo vas da što pre obezbedite svoje mesto jer je broj mesta ograničen.

Predstavljamo vam bogat program ovogodišnjih Zimskih radionica:
Projekti za početnike – upoznaćete se s pojmom projekta, naučiti šta je to projektovanje i kakav je način izrade projekta. Kreiraćete ciljeve projekta, planirati aktivnosti i upravljati rizikom projekta.

WordPress – kreiraćete platformu za uređivanje sajtova, pokrenuti i urediti sajt, a zatim ćesvako samostalno pokazati naučeno.

Internet marketing – copywriting, kreiranje kampanje prema ciljnoj grupi, PR tekstovi samo su neke od tema kojima ćete se baviti tokom ove radionice. Naučićete i e-mail marketing kao i tajne prilikom pretraživanja pojma.

Poslovne veštine – naučićete kako se piše dobar CV, motivaciono pismo, kako izgleda intervju za posao i šta poslodavci vrednuju kao dobre odgovore. Posebno zanimljivo: upoznaćete svoje profesionalne talente.

Freelancer – uz primer jednog od predavača, uz to i business coach-a, saznaćete kako zarađivati na društvenim mrežama, a zatim ćete, kad saznate tajne uspešnog digitalnog poslovanja, učestvovati u takmičenju inicijalnog razgovora sa investitorom ili poslodavcem – speach deck.

Radionica javnog nastupa – učićete o verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, savladavati retorske veštine, uvežbavati nastup pred publikom, ali i pred kamerom.

Kursevi jezika – A1 nivo
Kurs nemačkog jezika
Kurs italijanskog jezika

Kao i prethodne godine, očekuju vas vredne nagrade, a o atmosferi na Zimskim kreativnim radionicama 2017. godine, podsetimo se ovde.

Više o načinu prijave saznaj klikom na ovaj link.

Vidimo se na MEF-u!

Pogledajte još