Villa Natural Wood - idealan izbor za odmor na Zlatiboru

 

U najlepšem i sigurno najmirnijem delu Zlatibora, pozicionirana tako da Vam obezbedi savršen mir dovoljno daleko od urbanog centra planine koja svojom lepotom i atraktivnom ponudom svakim danom privlači sve više turista, a opet dovoljno blizu da imate sve na dohvat ruke, nalazi se Villa Natural Wood.

Na zatalasanim brežuljcima Vlaovine, sa pogledom na Čigotu, Tornik i fantastične zlatiborske zalaske sunca, ali i na centar Zlatibora, koji je samo dva kilometara udaljen od vile, nalazi se novoizgrađeni kompleks u kome ćete sigurno uživati u čarima prirode i miru od gradske vreve, koje ova planina u svoj svojoj lepoti pruža tokom cele godine.

Villa Natural Wood je savršeno usklađena sa svojim okruženjem i sagrađena je od prirodnih materijala, od kojih su se kuće na ovim prostorima gradile vekovima, i to na način po kome su radili i drevni majstori. Tradicionalna, a opet moderna kombinacija bora, kamena i zemlje-keramike fantastično je uklopljena u prirodno okruženje Zlatibora. Upravo je ta kombinacija prirodnih materijala i mirnog okruženja, garancija za savršen samostalni, ili odmor sa dragim ljudima. A ako Vam to nije dovoljno na dlanu možete, kroz sve kanale komunikacije i super brz bežični internet, imati dodir i sa celim svetom.

Stoga, ako želite savršen spoj tradicionalnog i modernog, savršen mir i vezu sa svetom, san pod “nebom od borova”, toplinu doma i kada ste na odmoru, onda je vila Natural Wood prava adresa za vaš kraći predah u prirodi ili duži odmor.

Uživajte u odmoru na Zlatiboru u Vili Natural Wood i budite sigurni, izabrali ste najbolje za Vas!

Smeštajni kapacitet kompleksa Villa Natural Wood se sastoji od: apartmana sa 1 zasebnom spavaćom sobom (2-4 osobe) u centralnoj vili, rezidencije Natural Wood sa 3 spavaće sobe (6-8 osoba) u zasebnoj brvnari, luxury apartmana sa 2 spavaće sobe (3-6 osoba) u zasebnoj brvnari i studio apartmana (2 osobe).

Vilu Natural Wood moguće je iznajmiti i u celosti za smeštaj grupa, kao i dve posebne brvnare na mejl villanaturalwood@gmail.com.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još