NEMA ISKUSTVA DA BI TU SEDELA: Goca Tržan iskreno o dolasku Kije Kockar u žiri Pinkovih zvezdica

Jelena Tomašević i Sergej Ćetković odlučili su da napuste "Pinkove zvezdice" i na njihova mesta dolaze povratnik Milan Stanković i Nataša Bekvalac.

Pre nekoliko dana ovoj ekipi priključila se i Kristina Kija Kockar. Njen dolazak u stolicu sudije izazvao je brojne polemike. Prema nekim izvorima, Kijino prisustvo izazvalo je negodovanje i među članovima žirija, mada nema potvrde da su Tomaševićeva i Sergej baš zbog nje rešili da se povuku iz projekta. Jelena je kratko saopštila da odlazi jer ima mnogo obaveza, a slično je izjavio i Ćetković. Leontina i Goca Tržan ostaju u crvenim stolicama.

- Rekla sam Kristini da ne mislim da ona ima dovoljno pevačkog iskustva da bi tu sedela, ali prosto nije to moj šou da bih se ja time bavila. Moj posao je da ocenjujem decu, da budem uz njih i da im dam vetar u krila. Ne smeta mi što ću sedeti pored nje. Takođe, ovo nije način da ja verifikujem i aminujem to da je pravi put u životu ući u rijaliti i proslaviti se tako. Ne mislim da je to dobro i da je jedini put, ali nekima uspe i ako je to vama u redu, ja se ne bunim. Ona nema dovoljno pevačkog iskustva da bi komentarisala pevanje - rekla je Goca, a na pitanje da li misli da deca gledaju rijaliti, prokomentarisala je:

- Svi su se prošle nedelje slikali s njom. Kija je neko ko je tek počeo da peva i biće kao gledalac koji od kuće komentariše da li neko zna da peva ili ne. Ona je tu s razlogom, produkcija želi da poveća gledanost i zato su je doveli. Ako će neko od ekipe koja je gledala Kiju u "Zadruzi" gledati i talent šou zbog nje, i ako će ih to oplemeniti i ako će tako videti da postoji i nešto drugo osim seksa posle dva, maltretiranja i svađa, onda mi je jako drago što je ona u žiriju. Do sada nisam videla ovoliko novinara koji su došli zbog Kije. Mi smo vam beskrajno dosadni - rekla je ona.

Kija smatra da je Goca u pravu:

- Ja nemam iskustva, ali sam za kratko vreme u pevačkoj karijeri postigla što neke kolege nisu u celoj karijeri. Što se tiče Jelene i Sergeja, ne verujem da su napustili šou zbog mene. Verujem da su profesionalci i ne bi tako postupili.

Za razliku od Goce, Leontini se dopada nova članica žirija.

- Oduševljena sam što Kija žirira - rekla je ona, a sličnog mišljenja je i Nataša.

- Ne smeta mi ona. Nemam predrasude - kazala je i dodala da joj je čast što se priključila ovom projektu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Promo

Pogledajte još