IVANA VRBAŠKI PODRŽAVA ĆERKU DA IMA SEKS U RIJALITIJU: Mina može da ima jednog, drugog, trećeg, bolje da vodi ljubav nego rat!

Nakon novog seksualnog odnosa svoje ćerke u rijalitiju “Zadruga 2” oglasila se majka Mine Vrbaški, Ivana Vrbaški, koja smatra da u tome nema ničega lošeg i pogrešnog. Oni su odmah po ulasku bivšeg momka Nemanje Đeksona, imali akciju.

- Pa to je bilo za očekivati. Videli smo svi sinoć da je ona bila presretna kada je ugledala Đeksona, nije se odvajala od njega cele večeri i ono što su radili nije ništa loše. Bolje da vode ljubav nego rat. Mogu Đekson i Mina da pričaju šta hoće i da se pretvaraju da su ravnodušni jedno prema drugom, očigledno je da nije tako i da su osećanja među njima jaka. Ona može da ima jednog, drugog, trećeg, Đekson je taj koji je njoj najvažniji. Može da se pretvara koliko hoće, nju sve tamo podseća na njega, svi znamo kakvi su oni bili u “Zadruzi 1”. Nju osuđuju Miljana i Marija što stalno menja momke, pa šta, nek je ona meni živa i zdrava – rekla je Ivana.

Mina i Đekson dohvatili su se čim su se videli, tačnije iste večeri kada je on ušao na žurku kao gost. Njih dvoje su imali iste večeri 2 puta odnos, jednom pod tušem, a onda u sobi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: _mina.official__/Instagram

Pogledajte još