NIJE BILO PREVARE: Sara Reljić progovorila o razlozima raskida sa Vojketom

Sara Reljić potvrdila je da nije više sa Vladanom Vojnovićem Vojketom. Pevačica ne krije da pati za bivšim i da je mislila da će rijaliti ljubav trajati dugo.

Sara i Vojke raskinuli su četiri meseca posle završetka rijalitija, a raskid je došao kao grom iz vedra neba.

- Nisam ništa predosećala. Kada smo izašli iz "Zadruge" mislila sam da ćemo biti baš dugo zajedno, ali prosto okolnosti su bile takve. Sve se namestilo tako da smo prosto on i ja rekli da ova veza nema nikavu poentu. Bukvalno smo u poslednjim trenucima veze maltene stalno bili razvdojeni. Odlučili smo da više ne treba da nastavimo zajednoNije bilo prevare ni sa moje ni sa njegove strane. Ja sam njemu rekla da neću nikome da pričam šta i kako je bilo u vezi - rekla je Reljićeva.

Bez obzira na sve Sara i dalje voli Vojketa.

- Zahladneli su odnosi, da li zbog manjka vremena ili zbog nečeg drugog, ne znam. Ali emocije se nisu ugasile. Kako mogu da prestanem da volim nekog s kim sam bila toliko dugo zajedno? - rekla je pevačica drhtavim glasom.

Šansa za pomirenje, za sada, ne postoji.

- Pre raskida se baš dugo nismo videli. Kada sam videla da ne zove da se vidimo onda sam shvatila o čemu se radi. Ja nisam bila tu, pa on... I na kraju se nismo videli ni kada sam došla. Zbog zajedničke pesme ne moramo ni da ostajemo u dobrim odnosima. Ta nas pesma ne veže baš ni u kakavom smislu, nismo ni promociju uradili za nju. Mi smo ostali u dobrim odnosima. Možda nas putevi nanesu jedno drugom, ali trenutno smo definitivno stavili tačku na našu vezu - završava Sara svoju ispovest.

Izvor: Kurir.rs/Blic
Foto: sara_reljic.1/Instagram

Pogledajte još