SVAKA BUDALA MOŽE DA SE MEŠA U NAŠU VEZU: Aleksandra se gušila u suzama nakon saznanja da ju je David ogovarao sa Lunom (VIDEO)

Prošle noći zadrugarima su pošteni video-klipovi u kojima ogovaraju jedni druge po ćoškovima, a kada su pustili jedan na kojem David Dragojević priča o svojoj vezi sa Aleksandrom Subotić nastao je pravi haos.

Aleksandra je urlala na Davida pred svim zadrugarima, a onda mu je prebacila druženje sa Lunom Đogani. Nakon ovoga u raspravu se umešala i Zorica Marković nakon čijih reči je Aleksandra pobesnela i počela da plače.

Aleksandra je zamerila Davidu to što je od njihove veze napravio, kako ona kaže, sprdnju i to što se po kući žali da mu ona ograničava slobodu i druženje sa devojkama.

- Ide kod ljudi koje zna dva meseca, kuka i žali se na našu vezu! Izmišlja ne znam kakvo ograničavanje slobode! Spava sa drugima u krevetu, grli se sa svim drugaricama, sa svima se ljubi, sa svima šeta... Priča sa devojkama sa kojima se dovodi u bilo kakav kontekst! Mene više niša ne zanima, napravio je sprdnju od naše veze i svaka budala može da mi se meša i da mi se smeje - rekla je Aleksandra.

Pošto je Aleksandri najviše zasmetalo druženje njenog momka sa blogerkom i Luna je ustala kako bi objasnila celu situaciju, ali je Sobotićeva urlala na nju, nakon čega se rasplakala i besno izletela iz kuće.

- Što sam ja kriva što je on meni prišao?! Ja se sklanjam, od večeras više neće niko ni sa kim da se druži, jer Aleksandra očigledno ima problem i sumnja u sve nas ovde, čak i u muškarce. Ja ne znam šta je problem - čudila se Luna, dok je Zorica pokušavala da joj objasni da nije u pravu.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u snimku ispod teksta:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.