PRVA ISPOVEST ROĐENOG BRATA DARKA LAZIĆA POSLE JEZIVE SAOBRAĆAJKE: Opravalja se iako ga sve boli!

Pevač Darko Lazić doživeo je 23. oktobra tešku saobraćajnu nezgodu, posle čega je operisan, a stanje mu je stabilno. Povodom toga oglasili su se njegov brat Dragan Lazić i baka.

- On je od detinjstva bio kao "čigra", voleo je skupocene automobile. Svi smo ga opominjali, ali 'ajde" - rekla je Darkova baka, a onda se priključio brat, dok je ostatak porodice bio u poseti u bolnici u tom trenutku.

- Dok se skroz ne oporavi ne mogu ništa da kažem. Stanje je dobro, ide na bolje. Moji roditelji se opterećuju onim što se piše, to je katastrofa. Oni ljudi ne znaju u šta da veruju - rekao je Dragan i dodao:

- On je jednom pobedio i pobediće ovog puta. Tamo ne može da se uđe... Mi smo pričali sa njim, svestan je. Zna šta mu se desilo, rekli su mu doktori, svestan je svega. Prvo me pitao gde se sve desilo, hteo je da vidi slike automobila, ali ja nisam hteo da mu pokažem da se ne stresira. Nije plakao, devojka kod njega ide, ne može da uđe unutra, ali ga vidi sa vrata. Mene su unutra pustili na kratko i majku puštaju. Oporavlja se iako ga sve boli. Prvih par dana nisam bio OK, ali sada jesam.

Darkova bivša žena Ana Sević se čuje sa Darkovom majkom Brankom.

- Ana je u kontaktu sa majkom, sa mnom ne. Lorena je mala, nema potrebe da se to njoj govori. Ona dođe, bude tu, nedelju, dve - rekao je on u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Izvor: Novosti
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još