IZLOŽBA KOSTIMA NARODNOG POZORIŠTA U RAJIĆEVA SHOPPING CENTRU: Vanvremenski stil u srcu grada

Povodom proslave jubilarnih 150 godina Narodnog pozorišta u Beogradu, Rajićeva Shopping Centar vam nudi jedinstveno iskustvo - izložbu kostima iz popularne operete Johana Štrausa "Slepi miš".

Izložba će biti postavljena na drugom spratu šoping centra i trajaće od 10. do 18. novembra. Pored ove, do sada neviđene postavke, doživljaj će upotpuniti profesionalni šminker Narodnog pozorišta koji će tokom naredne dve subote (10. i 17. novembra) posetiocima pružiti priliku dai oni osete magiju pozorišne šminke.

Ovakve kostime gledate u predstavama, ponekad ste zamišljali sebe u njima, razmišljali o tome koliko je samo detalja, umeća, vremena i truda bilo potrebno da se naprave. Neke od njih, poput kostima za operu Pepeljuga kreirao je čuveni italijanski kreator visoke mode Renato Balestra, a neki, poput onih iz operete "Slepi miš", rađeni su po skicama naše čuvene slikarke i pesnikinje Olje Ivanjicki. Upravo ove kostime, rađene po njenim skicama ćete imati priliku da pogledate izbliza.

Prepoznajući značaj podrške kulturnim vrednostima i želeći da na poseban način doprinese proslavi jubileja Narodnog pozorišta u Beogradu, Rajićeva Shopping Centar je još jednom pokazao kako kultura, umetnost, vanvremenski stil i elegancija nikada ne izlaze iz mode.

Ne propustite jedinstvenu priliku i posetite izložbu u srcu grada!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.