MA ON JE FOLIRANT, ZABRANIO MI DA IDEM NA NASTUPE: Sara iznela šokantne detalje o vezi sa Vojketom

Sara Reljić dala je prvu veliku ispovest nakon raskida sa Vojketom, a zbog onoga što je tada ispričala njihovi, i generalno fanovi "Zadruge", bili su šokirani.

Razlog je taj što su svi mislili da je njihova veza idealna, te da će sigurno opstati kao par. Ipak, nakon što je priznala da je zbog njega pila lekove za smirenje i da su se vrlo retko viđali jer je on tako želeo, Sara je iznela nove detalje.

- Vojke ne može da se dogovori sam sa sobom šta hoće, počeo je da cirka, provodi se sa drugim devojkama, u "Zadrugu" mazi Natašu Moskvu… Ma on je folirant! - kaže Sara i dodaje:

- Pljuvali su me što ne idem na njegove nastupe, a ja ne mogu da objasnim da mi je on zabranio da dolazim! Pošalje mi u ponoć poruku da kreće nastup, a meni drugarica koja je bila tamo kaže da su počeli u pola tri. Hvatala sam ga na sitnicama i samu sebe lagala kako me on ne bi prevario i lagao. Ja sam njemu dala dušu i nisam to zaslužila. Mnogo sam razočarana. Nikada me nigde nije izveo. Ja sam se zbog njega bukvalno raspadala i uzimala lekove za smirenje, a on mi je govorio da paranoišem. Mnogo se promenio, napustio je grupu i sada hoće sam da nastupa - objasnila je.

Ipak, Vojke je nedavno rekao da mu je žao što je došlo do raskida.

- Pukla veza. Veze pucaju. Na žalost, to se desilo. Žao mi je zbog toga što smo pose svega toga raskinuli, ali šta da radiš... Svi vi koji ste pratili našu vezu videli ste da je bila super veza, mi ništa nismo krili. Kao ni sad. Ona je super devojka, nemam šta loše da kažem, želim njoj i njenoj porodici najbolje. I na privatnom i na poslovnom planu joj želim sve najbolje - rekao je i dodao:

- Ne mogu da objasnim šta je razlog. Postalo je nekako drugačije... Još ni ja nisam svestan, skoro se desilo... Kad se slegne sve možemo da popričamo.

Izvor: Alo!/Telegraf
Foto: sara_reljic.1/Instagram

Pogledajte još