fbpx

ZABRANJENA LJUBAV: Nova turska serija od ponedeljka 19. novembra svakog dana od 20 časova na TV PINK!

Od tvoraca serija "Ćerke" i "Rat ruža", 19. novembra na TV Pink stiže novo ostvarenje!

Publika u regionu će od ponedeljka 19. novembra svakog dana u 20 časova na TV Pink gledati neverovatnu priču u novoj turskoj seriji "Zabranjena ljubav", koja je dobila odlične kritike u Turskoj.

Radnja serije prati Nur, prelepu devojku koja je nakon smrti oca prisiljena da živi sa svojom tetkom koja radi kod jedne od najprestižnijih istanbulskih porodica, Kozan. Ranč Kozan predstavlja neuništivu tvrđavu Jigita Kozana, gde vladaju stroga pravila, kojima se prikrivaju brojne porodične tajne.

Sudbinsko upoznavanje Nur i Jigita samo je početak burnih dana koje će potpuno preokrenuti život na ranču. Nur je privukla pažnju svih stanovnika ranča Kozan, a odmah je uspostavila topao odnos sa Jigitovim sinom Mertom, koji čezne za ljubavlju i pažnjom majčinske figure.

Jigitov nasilni temperament i impulsivne reakcije, i Nurina tvrdoglavost i inatljiv stav prouzrokovaće im mnogo sukoba, sve dok oboje ne prihvate da među njima postoji privlačnost i započnu vatrenu romansu.
Međutim, Jigitova velika tajna koju skriva od Nur pretvoriće njihov ljubavni san u noćnu moru od koje ne mogu da pobegnu.

U ulozi prekog i impulsivnog Jigita Kozana publika će gledati Tolgahana Sajišmana, kog je ovdašnja publika upoznala kao nosećeg lika u seriji "Polje lala", dok je ulogu tvrdoglave i prelepe Nur dobila turska misica Amine Gulše. Osim njih, u ostalim ulogama našli su se Šafak Pakdemir, Ajšegul Gunaj, Tugaja Merdžana, Jondžu Dževher, koja je glumila u seriji "Dila", i mnoge druge.

Scenario za ovu tursku dramu potpisuju tvorci nekih od najpopularnijih ostvarenja, koja su se emitovala na TV Pink - Melis Dživlek, scenarista serije "Rat ruža" i Sirma Janik, scenarista serije "Ćerke", dok su za režiju zaduženi Nihat Durak, Ajsun Akjuz Mehdiabas i Eda Teksoz.

Ne propustite nesvakidašnju ljubavnu priču i borbu glavnih junaka sa bremenom tajni, u jednoj od najgledanijih turskih serija, "Zabranjena ljubav", koju počinje sa emitovanjem 19. novembra svakog dana u 20 časova na TV Pink!

Izvor: Pink
Foto: Promo/TV Pink

Pogledajte još
2 komentara
  1. Jovana says

    Jel mozete da objavite poster Tolgahana Sayismana u Tv noveli ali samo njega.

  2. Milena says

    Jel moze poster u tv noveli Tolgahan Sayisman ali samo njega

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.