Upriličena druga Bitef donatorska večera

Nakon fantastičnog uspeha prve Bitef donatorske večere, održana je još jedna donatorska večera koju je organizovao Bitef u saradnji sa I&F Grupom, 20. novembra 2018. godine na istom mestu, u hotelu Square Nine.

Ovom prilikom, organizatori su sa poslovnim partnerima, sponzorima i VIP gostima podelili uspeh 52. Bitefa i predstavili pozorišne tenedencije koje će obeležiti naredni festival. Tokom večeri mnogobrojne zvanice imale su priliku da priliku da učestvuju u aukciji NOVIH POZORIŠNIH TENDENCIJA i umetničkih dela naših renomiranih umetnika Ivana Grubanova, Milete Prodanovića, Uroša Đurića i Jelene Janković, i na taj način postali deo KLUBA PRIJATELJA BITEFA.

Specijalni gosti večeri bili su Ambasador Sem Fabrici, šef delegacije Evropske delgacije u Srbiji, gospođa Vanda Kučera, potpredsednica I&F Grupe i Nataša Ninković, dramska umetnica.

Pored specijalnih gostiju i umetnika, večeri je prisustvovao i velik broj ličnosti iz javnog i kulturnog života: Dragana Ognjenović, Svetozar Cvetković, Isidora Minić, Branka Pujić, Vladimir Aleksić, Slaven Došlo, Milan Marić, Anđela Jovanović, Vuk Vidor, Zoran Baranac, kao i predstavnici mnogobrojnih ambasada i kompanija.

Donatorska večera je osmišljena kao mesto susreta ličnosti iz javnog i kulturnog života, uspešnih preduzetnika kao i predstavnika diplomatskog kora, a cilj organizatora je da održe najviše umetničke standarde kroz putovanje koje traje već pola veka, i koje su pokrenuli osnivači Bitefa, Mira Trailović i Jovan Ćirilov.

Prihod od aukcije će biti uložen u realizaciju Bitef programa kako bi Beograd i sledećeg septembra bio domaćin za najznačajnije, svetske, pozorišne umetnike.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Dragan Todorović

Pogledajte još