FALI MI MUŠKA PAŽNJA: Uplakana Mina otkrila Jeleni Golubović šta bi se desilo kada bi Đekson ušao u "Zadrugu" (VIDEO)

Mina Vrbaški je klonula duhom, pa od sinoć plače i žali se kako joj je teško posle žurke na kojoj je pevao Sloba Radanović.

- Ne mogu više sama. Mnogo mi je teško, ja se sklanjam da me niko ne vidi. Nisam ja za ovo više. Ide mi se samo malo napolje da se restartujem, ovde mi je sve ograničeno. Fali mi ljubav, fali mi pažnja. Ovde svi gledaju samo sebe, kada je loše dođe, sednu popričaju, ali to nije to. Fali mi muška pažnja.

- Ja imam 39 godina pa mi je teško, mogu da zamislim kako je tebi. Tebi bi super bilo kada bi ti majka ušla. Tebi bi super bilo i kada bi Đekson ušao - savetovala ju je Jelena Golubović koja joj je dala podršku.

- I kad bi on ušao, bolje je da ne uđe, jer bi prvih mesec dana bilo super, a onda će opet krenuti svađe... Da se ja nerviram oko toga, ne bih mogla, ne želim isto da mi se dešava, ne želim sve to da mi se ponovi. I dalje ga volim. Kreće depresija da me hvata.

Podsetimo, Mina je sinoć doživela nervni slom kada je vikala na sav glas u rajskom vrtu da ne može više da izdrži i da je svi puste da bude sama.

Njihov razgovor pogledajte na sledećem snimku.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još