DARKOVA DEVOJKA MARINA JE TRUDNA: Branka Lazić potvrdila lepe vesti!

Pevač Darko Lazić uskoro će postati otac još jednog deteta, a srećne vesti potvrdila je i njegova majka Branka.

Naime, Darkova devojka Marina Gagić pre nekoliko dana saznala je da je u drugom stanju, na početku trećeg meseca trudnoće.

- Istina je, jeste. Marina jeste trudna. Presrećni smo, svi, šta drugo da vam kažem? I Darko i svi mi - rekla je Lazićeva majka srpskim novinarima.

Kako objašnjava sagovornik blizak porodici pevača, Marina je Darku radosnu vest saopštila u utorak.

- Marina nije dobila redovan ciklus, ali je mislila da je to posledica stresa koji je doživela usled Darkove nesreće 23. oktobra. Međutim, pregled je pokazao da nije u pitanju to, već trudnoća. Ona je počela da plače, nije mogla da veruje šta čuje i šta se dešava. Naravno, odmah je vest saopštila svojoj i Darkovoj porodici - kaže sagovornik.

- On je pre dva dana saznao. Plakao je i smejao se u isto vreme. U ovakvoj situaciji, u kojoj se on nalazi, lepšu vest nije mogao da čuje. Sasvim sigurno da mu je to dalo još veću snagu i vetar u leđa da se bori da se što pre oporavi - dodaje izvor.

Upravo ovo razlog je zbog kog Marina više Darka ne posećuje u prepodnevnim satima, već isključivo poslepodne, kad nema gužve i medija. Kako je rekla pevačeva majka Branka, porodice su presrećne zbog lepih vesti i raduju se unučetu.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf
Foto: lazardarkovic91/Instagram

Pogledajte još