Prvi rođendan magazina „Diplomacy & Commerce“ u Hrvatskoj!

Magazin "Diplomacy & Commerce Croatia" obeležio je prvu godinu uspešnog rada u Muzeju za umjetnosti i obrt u Zagrebu.

Robert Klinke, ambasador Nemačke u Zagrebu i Budimir Lonačar

Magazin, koji Color Media Communications izdaje u saradnji sa londonskim „The Economistom“ bavi se pitanjima iz oblasti diplomatije, međunarodnih odnosa, privrede i kulture.

Endrju Dalgleiš, ambasador Velike Britanije u Zagrebu i Robert Čoban

Robert Čoban, predsednik Color Media Communications, obratio se zvanicama i najavio pokretanje časopisa „Diplomacy & Commerce“ u Austriji u februaru naredne godine. Izvršni direktor D&C u Hrvatskoj Boban Spasojević obećao je čitaocima još bolji sadržaj i najavio deo planova za nerednu godinu.

Atmosfera u Muzeju za umjetnost i obrt

Događaju je prisustvovao veliki broj ličnosti iz diplomatskoj, privrednog i javnog života Hrvatske: guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić, savetnik za vanjsku i europsku politiku Predsednice Republike Dario Mihelin, doajen jugoslovenske i hrvatske diplomatije Budimir Lončar, ambasador Velike Britanije Endrju Dalgleiš, ambasador Nemačke Robert Klinke, ambasador Reza Sadeh, ambasador Rumunije Mihail Gregorie, ambasadorka Kraljevine Švedske Diane Helen Madunić, ambasador Azerbejdžana Fakradin Gurbanov...

Ruža Ristanović, Boban Spasojević i Duško Ljuština

Tim DC Hrvatska također je ugostio i predstavnike britanske, austrijske, grčke, belgijske, turske, slovenačke privredne komore u Hrvatskoj. Slavlju su prisustvovali i predstavnici HUP, HOK, sindikata kao i mnoga poznata lica iz javnog života Denis Kuljiš, Duško Ljustina i drugi.

Denis Kuljiš, Boban Spasojević i Boris Vujčić, guverner NBH

Porsche Centar Hrvatska koji je bio pokrovitelj događaja na spektakularan način predstavio je novi „Porsche Macan 2.0“ koji će na tržištu Hrvatske biti dostupan od decembra 2018. godine.

Novi "Porsche Macan 2.0"

Magazin Diplomacy & Commerce distribuira se na preko 5.000 adresa u celoj Hrvatskoj a nakon srpskog i hrvatskog, u februaru 2019. u Beču će biti pokrenuto i austrijsko izdanje.

Autor: D&C
Foto: Promo

Pogledajte još