DARKO JE OSEĆAO DA ĆU ZATRUDNETI: Marina Gagić, Lazićeva verenica progovorila o prinovi

Pevač Darko Lazić koji je doživeo saobraćajnu nesreću oporavlja se u zemunskoj bolnici, sarađuje sa doktorima i radi na tome da što pre izađe iz bolnice.

Srećnu vest da je u drugom stanju verenica Darka Lazića Marina Gagić podelila je samo sa najbližima i jedva je čekala trenutak da ode u KBC "Zemun" i saopšti je budućem ocu, koji se oporavlja nakon velike saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra.

Marina Gagić otkriva da se Darko veoma uzbudio kad je saznao da će uz Lorenu, koju ima sa Anom Sević, od juna imati još jedno dete. Marina kaže da su oboje presrećni što je tako.

Ona važi za skromnu devojku iz Pećinaca i teško se navikava na prepoznatljivost koju stiče kao izabranica Darka Lazića. Ima samo devetnaest godina, ali veruje da joj za majčinstvo nije rano, kao i da dolazi u pravo vreme.

- Ne znam kako, ali osetila sam ja, a i Darko, da u meni postoji život. Osećali smo da ćemo uskoro postati roditelji. Darku je to dalo veću snagu da se oporavi i nenormalnu želju da što pre stane na svoje noge - ispričala je Marina.

Ona kaže da nema tipične simptome vezane za početak trudnoće i otkriva da joj pol bebe nije bitan.

- Nemam mučnine i nikakvu nelagodnost. Super se osećam. Apsolutno mi nije bitno kog pola će biti naše dete, jer je prvo i važno je da samo bude živo i zdravo. Mladi smo i najlepše uloge su došle u pravo vreme, da zaboravimo užas koji smo prošli strepeći za Darkov život - kaže pevačeva devojka.

Izvor: Alo!/Blic
Foto: lazardarkovic91/Instagram

Pogledajte još