ŽURKA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI: Turski milijarder spremio iznenađenje za Eminu Jahović

Pevačica Emina Jahović, koja živi u Turskoj, u januaru će proslaviti 37. rođendan, a veliku žurku će organizovati u Beogradu, dok će njen izabranik turski milijarder Sadetin Saran to finansirati. On je već zakupio celi restoran u samom srcu srpske prestonice da bi svi njeni saradnici i prijatelji bili povezani.

Emina Jahović u januaru će na gala zabavi u Beogradu proslaviti svoj 37. rođendan, a sve će to, kako se priča, finansirati njen emotivni partner, turski milijarder Sadetin Saran koji je već zakopio ceo restoran u srcu srpske prestonice.

- Ovoga puta želela je da promeni sve jer je ova godina bila presudna u njenom životu te je tako donela odluku da ipak u Beogradu napravi slavlje. Njenu odluku podržao je njen partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja koje je ponudio da sam finansira. Kako je reč o ekskluzivnom restoranu, u kojoj su cene daleko iznad prosleka prestonice, Sarana ovoj luksuz može da košta i do 10.000 evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko 70 zvanica. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima pevačica već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja - rekao je izvor blizak pevačici i potom otkrio da će Eminu njen dragi iznenaditi tačno u ponoć.

- A to nije sve, u ponoć će Emina od Sadetina dobiti velelepni poklon, ali o čemu se radi čuva se u strogoj tajnosti - rekao je izvor.

Izvor: Pink.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još