ŠUTIRAO ME JE U STOMAK, BILA SAM U MODRICAMA: Zerina ispričala šokantne detalje silovanja

Učesnica "Zadruge" Zerina Hećo danima je potresena nakon što je Aleksandra Subotić javnosti otkrila da je Zerina bila žrtva silovanja. Ona je jedva smogla snage da progovori o tome.

Zerina je nekoliko dana odbijala da govori o traumi koju je proživela, a onda je odlučila da svojim cimerima ispriča sve detalje.

- Dugo sam potiskivala u sebi da sam žrtva silovanja, nisam sebi htela to da priznam. Poznavala sam dobro osobu koja mi je to uradila. Bili smo u nekoj vrsti veze i posvađali smo se zbog njegove ljubomore. Bili smo kod njega u stanu kada je skočio na mene u nameri da me siluje, ja sam pokušala da se odbranim, ali nisam imala snage. Prvo mi je udario nekoliko šamara, zatim me bacio na pod i počeo da me šutira po stomaku. Što sam ga više molila da prestane, on je bio sve žešći. Udarao me je gde je stigao. Imala sam povrede po rebrima, nogama, člancima, rukama, bila sam puna modrica. U jednom momentu mi je vezao i noge jer sam se opirala - ispričala je Zerina potresne detalje.

- On je nakon tog gnusnog čina izašao iz stana, a zatim se vratio kao da se ništa nije dogodilo. Nisam ga prijavila, nisam želela da pričam o tome, da ne dolazim u sukob s njim - rekla je Zerina, koja je dodala i da je zbog svega što joj se dogodilo posećivala psihijatra.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još