ZVANIČNO MOJ MUŽ: Udala se Zerina Hećo i pokazala supruga Karlosa (VIDEO)

Kontroverzna učesnica brojnih rijaliti programa Zerina Hećo danas je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko video-snimaka kojima je iznenadila javnost.

Naime, popularna crnka povukla se iz javnosti nakon učešća u rijaliti programu "Zadruga" i nakon burne veze sa pevačem Dadom Glišićem, koga je pre godinu i po dana optužila za fizičko nasilje.

U oktobru 2021. godine sa svojim pratiocima podelila je lepe vesti, da je konačno srećna u ljubavi i da je kako je i sama napisala "pronašla svog kralja". Zerina je tada pokazala i skupoceni prsten koji je dobila od verenika, ali nije želela da otkriva njegov identitet sve do danas.

Bivša ljubav Baneta Čolaka danas je ponosno otkrila da se udala za izabranika Karlosa i pokazala kako njen muž izgleda. Zerini je ovo drugi brak, a u prvom je dobila ćerku Sarah.

Novopečeni bračni par trenutno uživa u Dubaiju, gde se verovatno nalaze na medenom mesecu. Starleta iz Sarajeva pokazala je i svoje zgodno telo na plažama ovog tropskog raja i tako otkrila da zaista uživa u ovom, novom poglavlju svog života.

- Zvanično moj suprug. Karlos je otkriven - napisala je kratko dvadesetdevetogodišnjakinja u okviru fotografija i video-snimaka.

Foto: zerinooooo/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: zerinooooo/Instagram

Pogledajte još