GLASOVI PUBLIKE PRESUDILI: Vladimir Todorović izbačen iz "Zadruge", Veliki šef doneo neočekivanu odluku (VIDEO)

Publika je sinoć izbacila iz rijalitija "Zadruga 2" Vladimira Todorovića, ali je Veliki šef stvar uzeo u svoje ruke i doneo neuobičajenu odluku.

Nominovani za izbacivanje iz rijalitija bili su Vladimir Todorović i Branislav Radonić Brendon. Kao i svake nedelje kada je izbacivanje u pitanju, nominovani su igrali igru kako bi posle toga bila doneta odluka ko zauvek napušta imaginarijum. Pobedu u igri odneo je Vladimir, a onda je Ognjen Amidžić saopštio da jedan ima 51% glasova, a drugi 49%. Bilo je jasno da Vladimir napušta "Zadrugu".

On se pozdravio sa ukućanima i otišao put studija u kom ga je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević. Njegov odlazak najteže je pao Zerini Hećo, koja se prethodne večeri poljubila sa Vladimirom.

Ipak, Dušica je izgvorila reči koje su ostavile u čudu pre svega Vladimira:

- Zadrugari, dobro veče. Jako je važno da vi mene vidite i dobro čujete. Vi znate šta se sve dešavalo. Veliki šef ima nešto da vam kaže. Očekuje vas Zadrugovizija, ali vama je i te kako potreban koreograf zbog toga se Vlada vraća na imanje - rekla je Dušica Jakovljević, a Vlada je otrčao nazad u rijaliti.

Bane Čolak nije mogao da veruje šta se dešava, pa je od muke počeo da gricka nokte dok je njegova bivša devojka Zerina Hećo, sa kojom je ušao u rijaliti bila toliko srećna da nije znala šta da uradi.

Kada je Vladimir stigao nazad na imanje, Zerina mu je pritrčala u zagrljaj.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još