NA SVOM ČELU ĆU ISTETOVIRATI "NISMO ĐOGANI": Natalija TRIK FX o Gagiju, Anabeli i Luni

Natalija Trik FX, za koju mnogi misle da je u rodu sa Đoganijevima, u intervjuu se osvrnula kako na ovu porodicu, tako i na učešće Lune u "Zadruzi 2", ali otkrila i neke mračne detalje iz prošlosti.

- Mnogi misle da smo mi u rodu sa Đoganijima, pa sam rekla da ću na svom čelu istetovirati velikim slovima "Nismo Đogani". Ja nisam imala poziv za "Zadrugu" ove sezone, ali jeste moj sin Dejan, koji je lep i zgodan. On je i hteo da uđe, ali kada sam videla kako Gagi i Anabela prolaze zbog Lune, rekla sam mu da ne može. Iskreno, on je kao Sloba Radanović – kao neko telence, naivan i velika dobrica - rekla je Natalija, a potom se osvrnula na Lunino učešće u rijalitiju:

- Luna treba da se opusti i da se napokon zaljubi u nekog slobodnog muškarca. Na nju je psihički loše uticala prva "Zadruga" i vidim da je opterećena roditeljima i time što oni ne rade. To ne treba da ima veze sa njom, to je do pesme – danas ih ima, sutra nema. Ja Anabelu znam 20 godina. Luna je mnogo propatila i prolila mnogo suza zbog Anabele i Gagija, ona je gledala kako joj otac maltretira majku i zbog toga vuče traume. Sigurna sam i da je to razlog zašto je Anabela razmazila Lunu, zna da je kao dete mnogo patila. Zamislite vi bilo koje dete koje gleda kako otac tuče majku. To je strašno. Ja se divim Luni što je Gagiju sve oprostila i sada je uz njega iako je znala koliko je njena majka patila dok je on prolazio kroz taj period droge. Ne daj bože nikome! Anabela i ja smo prekinule druženje jer su ona i Gagi bili mnogo popularni, izdigli su se. Smatrali su sebe zvezdama, a mi smo bili ispod njih. Kasnije su se odselili iz našeg kraja. Kada neko uđe u te ozbiljne probleme sa drogom, onda ima neku drugu sferu interesovanja. Sećam se da su imali i ozbiljne probleme sa stanom zbog droge, a Sani i ja vodimo zdrav život i ne družimo se sa osobama koje imaju veze sa drogom - istakla je Natalija.

Izvor: Blic
Foto: natalija_trik_fx/Instagram

Pogledajte još