"Muzika srca" izvodi božićni repertoar večeras na Raspevanoj jelci

Na Trgu slobode u Novom Sadu u toku je praznična čarolija jer se još ove nedelje održava treći festival "Novosadski Winter Fest".

Jučerašnji program počeo je takmičenjem kućnih ljubimaca - Dog show. Žiri je izabrao najlepšeg, najstilizovanijeg i najposlušnijeg psa.

Na bini je nastupio bend Retorika, a na Raspevanoj jelci hor Škole stranih jezika NS Pro Group.

Večeras od 18h na Raspevanoj jelci nastupiće sastav Muzika srca, sa svojim božićnim repertoarom.

Ovogodišnji "Novosadski Winterfest" će trajati do 29.12.2018.

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na "Singing Christmas Tree", organizovaćemo nastupe bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput "vojvođanske gibanice", "mađarskog kolača" i "američkih krofnica" kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su i "Novogodišnji fijaker" u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, "Old Timer Photo-Boot", "Winterfest kapija", "Licidersko srce" i "Krila Anđela" za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama "Color Media Communications" i " Ninamedia", a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, Promenada šoping centar, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici - Novosadski Winter Fest.

Pogledajte još