BEBA STIŽE NA PROLEĆE: Piksijeva ćerka Anja ponovo trudna!

Bajkovito venčanje Anje Stojković, ćerke Dragana Stojkovića Piksija, odigralo se na Azurnoj obali, a potom se par venčao i u beogradskoj Sabornoj crkvi. Piksijeva naslednica i njen izabranik Hugo Valente mesecima su pripremali glamurozno slavlje, ali tek će imati povoda da se raduju i slave ljubav.

Kako se udala za Francuza, Anja sada obeležava dva Božića, a smatra da je to posebna sreća za njenu ćerku Indiju Rouz. Anja je za magazin "Hello!" izjavila da je kićenje jelke u njihovoj porodici grupna aktivnost, a mala Indija je glavna za ukrašavanje. Njena devojčica je ne samo kreativna, već i jako skromna – od Deda Mraza je tražila samo jednu bombonu i jednu čokoladu!

Lepa Anja navela je i da je srećna što je njen otac Dragan slobodan za praznike. Svi će biti u Francuskoj, na planini, zajedno sa Hugovim roditeljima, koji su izuzetno vezani za unuku i jedva su dočekali da budu sa njom.

Međutim, tu neće biti kraj radosti dve porodice. Kako Anja kaže, prošle godine su poželeli da mala Indija Rouz dobije brata ili sestru, a divna vest je da čekaju bebu, koja stiže na proleće.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: anja/Instagram

Pogledajte još