SAN KOJI SE OSTVARIO: Ela Dvornik i Čarls Pirs se venčali u Las Vegasu (FOTO)

Nakon pet godina veze i tri godine od veridbe, Ela Dvornik i njen partner Čarls Pirs venčali su se na Dan zaljubljenih u Las Vegasu i na romantičan način krunisali svoju ljubav.

Iako pre par godina zbog administrativnih razloga nisu mogli otputovati u pomenuti grad, novopečeni bračni par zakleo se na večnu ljubav bez prisustva porodice i prijatelja što je Ela opisala kao "njihov način". Ovaj potez oduševio je njene fanove.

-Pre pet godina kad smo se tek upoznali, Čarls me je hteo odvesti u Vegas da me oženi, ali ja nisam imala vizu. Ali sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski srećan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Poslednje tri godine otkad smo vereni pokušavali smo isplanirati venčanje, ali kako su nam porodice na drugim krajevima Evrope, to je bilo jako, jako teško! Pa smo napravili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frenk rekao, “na naš način”. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! Tek venčani! Gorila! P.S. Bali, volimo te, sad si službena - napisala je Ela uz pored njihove zajedničke fotografije koju je objavila na svom Instagarmu.

Podsetimo, Ela i Čarls su se upoznali putem Fejsbuka, neko vreme bili prijatelji i ubrzo im se desila ljubav, a ubedljivo najradosniji trenutak u njihovim životima bio je dolazak naslednice Bali Di.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: elladvornik/Instagram

Pogledajte još