SVI POGLEDI BIĆE UPRTI U IZOLACIJU: Zlata izabrala Zerinu Hećo i Vladu Todorovića za potrčke (VIDEO)

Prethodne noći odlukom publike "Zadrugu 2" je napustila Višnja Petrović koja je na čelo crnog stola postavila Zlatu Đurković. Ona, kao novoizabrani vođa, ima obavezu da izabere svoju omiljenu osobu, kao i dva potrčka koja će ove nedelje boraviti u izolaciji.

Kao i svakog ponedeljka, Belu kuću je posetio voditelj Milan Milošević da bi čuo imena novih potrčaka. Zlata se prvo dvoumila, te je prozvala četvoro zadrugara i to: Zerinu Hećo, Snežanu Ilić, Vladimira Todorovića i Baneta Čolaka. Nakon što je sve prozvala, donela je odluku da to budu baš Zerina i Vlada.

- To što je Zlata rekla je činjenica, ja sam se ovde umorila. U nekoliko navrata Vlada je rekao da ne može da priča sa mnom zbog ljudi - izjavila je Zerina.

- U principu, nema veze, biću potrčko. Naš odnos je okej i to je to. Mi nismo u vezi - izjasnio se Vlada.

Nakon izbora potrčka, Zlata je donela odluku i da joj omiljena ličnost ove nedelje bude Pinkova zvezda i pevač, Aleksa Savić.

- Iznenađen sam stvarno ovom odlukom. Zlata i ja smo super ovde u kući, imali smo danas mali sukob u vezi podele budžeta i svega toga, ali hvala joj na ovome, baš mi je drago zbog ovoga. Višnja nije sigurno ovo naredila, ali mi je drago da sam Zlatina omiljena ličnost - izjavio je Aleksa.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još