KRISTINA KOCKAR O SUKOBU SA MILANOM STANKOVIĆEM: Nisam osoba koja voli da se svađa! (VIDEO)

Kristina Kockar uključila se direktno u emisiju "Premijera - Vikend specijal", i odgovorila na pitanja koja, trenutno, najviše zanimaju javnost -  da li je u sukobu sa Milanom Stankovićem,sa kojim učestvuje u žiriju takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars", kao i o odnosima sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem.

- Novinarima sam rekla da nemam komentar... Mogu samo da demantujem priče u novinama, to je potpuna laž, jer ja nisam osoba koja se svađa na takav način. Nema potrebe za takvim polemisanjem, budući da je reč o dečjem takmičenju, "Pinkovim zvezdicama" - rekla je Kija.

Kija je ispričala i kako se oseća kao članica žirija "Pinkove zvezde", a osvrnula se i na odnose sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

- Sloba i ja smo najbolji drugari u žiriju. Potpuno je drugačije, tek smo krenuli, treba da se uhodamo. Polako, tek je prvi krug prošao. Čekamo nove talente, nekima smo progledali kroz prste. Sad očekujemo da nam pokažu u drugom krugu nešto najbolje - objasnila je pevačica.

O slobinoj novoj pesmi, kratko je rekla:

- Čula sam je još pre, nisam videla ni spot ni ništa, želim mu sve najbolje. Čula sam i Anstasijinu pesmu i čestitala sam joj, super je i spot i pesma. Nešto sasvim drugačije. Nisam sujetna, meni je to sve super da vidim - zaključila je Kija.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: kija__kristina/Instagram

Pogledajte još