fbpx

DJ John Acquaviva

Već sada možemo reći da je ovo jedna od onih žurki koje će se naći u izboru za najbolji party godine. "Sky 2nite", organizacija iza koje stoji kompanija "Sky Music", potrudila se da napravi odličan ugođaj svim klaberima koji vole elektronsku muziku.
Krenućemo od domaćih snaga i predstavnika Digital Harmony organizacije. Straw i Dušan Kačarević su uradili sasvim dobar "back 2 back" set, i mnoge su prijatno iznenadili. 
Prva, od dva inostrana gosta, nastupila je Dj Kathy Cat. U šarolikom setu koji je puštala ova devojka iz Slovenije preovlađivao je tehno zvuk, mada je pravila izlete i u house pravac - na primer numerom Joey Negra. Vredi spomenuti da je sam prostor veoma prijatno izgledao. Poseydon je krasilo odlično ozvučenje, atraktivne igračice, video bimovi i dobra pokretna rasveta. 
Posle Dj Kathy Cat nastupio je čovek koji ima dosta poštovalaca na ovim prostorima i čije su nam žurke ostale u lepim sećanjima. John Acquaviva je imao veoma zapažen nastup i ovoga puta. Veoma melodičan i veseo set koji je kombinovao techno, progressive i house ritmove. Njegov set je obeležila odlična tehnika, a sam miks kao da je imao svoju priču - od početka do kraja. Ni Acquaviva nije ostao imun na novi i veoma popularni klupski hit "Nick Chatelain - It's Killing Me". 
Za odličnu atmosferu ove večeri, sem DJ-eva, zaslužna je i publika koja je bila veoma raspoložena i pozitivno naelektrisana. U narednom periodu možemo očekivati još dobrih žurki od istog organizatora.

Više slika pogledajte u Foto galeriji

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.