UHVAĆENI U RAJSKOM VRTU: Ana Korać i David Dragojević planiraju bekstvo iz Zadruge! (VIDEO)

Ana Korać i David Dragojević su pod velikom tenzijom od trenutka kada je u Belu kuću ušla Aleksandra Subotić, bivša devojka ovog zadrugara, koja je prevarena pred milionskim auditorijumom.

David, koji je samo nekoliko dana nakon što je Aleksandra 7. januara napustila "Zadrugu" uplovio u vezu sa Koraćevom, tokom noći imao žestoku raspravu sa svojom bivšom koju je javno terao iz kuće, a da mu je teško zbog njenog povratka dokazao je i danas.

Videvši da nema kud i da će u narednom periodu biti suočen sa istinom, David je ispitivao teren i najlakši način da pobegne sa svojom sadašnjom devojkom Anom, u čemu mu je i ona pomogla.

Naime, oni su otišli do Rajskog vrta pod izgovorom da vežbaju, a Koraćeva je odmah po ulasku signalizirala Davidu na vrata koja ih mogu odvesti izvan velelepnog imanja.

Ako je suditi prema njihovoj reakciji i ponašanju, Ana i David planiraju bekstvo iz "Zadruge 2", jer se pribojavaju da njihova veza, čiju iskrenost u poslednje vreme svi dovode u pitanje, neće opstati sada kada je tu Aleksandra, koja je rešila da ih raskrinka jednom za svagda!

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još