PORODICA DAVIDA DRAGOJEVIĆA OKRENULA SE PROTIV MENE: Aleksandra Subotić izjadala se Zorici Marković (VIDEO)

Aleksandra Subotić do ranih jutarnjih časova pričala je o svojoj majci Ljubi Pantović, ali i o svom bivšem vereniku Davidu Dragojeviću sa Zoricom Marković. Subotićeva je još jednom istakla da ima strah od pomirenja sa svojom majkom i da joj je lakše da one ipak budu u svađi.

- Imam fobiju od tog prilaženja. Ne volim loš odnos, ali imam i strah od dobrog odnosa. Imam strah! Ja imam strah da pružim ruku majci. Napolju nemam nikakav kontakt sa njom - pričala je Aleksandra o Ljubi.

U nastavku je Aleksandra otvorila dušu Zorici i rekla kako se osećala kada ju je David prevario sa Anom Korać. Subotićeva je istakla da je veoma patila zbog cele situacije, kao i kako se osećala tokom boravka u njegovoj porodičnoj kući. Tom prilikom Aleksandra je rekla i da je Davidov očuh imao nameru da je istera sa detetom Magdalenom iz doma u Veterniku.

- Dobijam nogu preko televizije. Osećam se posle toga kao stranac u njegovoj kući. Držim njegov telefon u rukama, meni njegova sestra kaže: "Pa znaš šta, sad nije ista situacija" i kaže mi: "Ti nisi više sa njim i ne pripadaš nama". Znaš li ti šta sam ja prošla, sedim tamo sa detetom i osećam da meni tu nije mesto. Zbog čega? Zbog njegove zaj*bancije! - govorila je Aleksandra.

- Planirala sam sa tim čovekom život, decu, porodicu... Tamo je trebalo da bude naša kuća, da se radi temelj, upisala sam dete u vrtić. I odjednom oni se ovde zaj*bavaju, a napolju pakao. Odjednom, tog čoveka počinjem da prezirem. Posle dolazi neki njegov prijatelj da me izbacuje iz kuće, dolazi Mungos da me izbaci iz kuće. Znaš kako sam se osećala kada sam došla u Kaluđericu? Meni Biljana kaže da će da me vrati, znala sam da nikada neće da me vrati - dodala je Subotićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još