NEZAOBILAZNA U NESESERU: Termalna voda – beauty proizvod koji koži vraća svežinu

Iako je uglavnom vezujemo za tople, letnje dane, termalna voda je proizvod koji neverovatno prija koži našeg lica i trebalo bi da zauzima stalno mesto u našem neseseru.

S obzirom na to da najčešće dolazi u spreju, veoma je praktična, jer je potrebno samo da je naprskate na svoje lice. Sam proizvod sastoji se iz vode, obogaćene mineralima, koji hrane našu kožu i daju joj svež i blistav izgled. Idealan je izbor za instant hidrataciju, ako imate suvu kožu, pa ne mora biti vaš izbor samo tokom letnjih meseci.

Termalna voda ublažava crvenilo, sprečava iritacije i što je najvažnije, štiti kožu od sunčevih zraka, pa je odličan vid prevencije, za osobe sa izuzetno osetljivom kožom.

Koža koja je u procesu dehidratacije izgleda umorno i beživotno, u tim situacijama, trudimo se da negu obogatimo proizvodima sa jakim regenerativnim svojstvom, međutim, termalna voda, ubrzava proces hidratacije, ubrzava cirkulaciju u koži lica i daje vašoj koži svež i sjajan izgled nakon samo nekoliko trenutaka.

S obzirom na to da je lepo vreme već počelo, ovo je izuzetno koristan beauty proizvod, koji bi trebalo da nađe svoje mesto u vašoj torbi, kako biste u svakom trenutku izgledale sveže.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još