fbpx

SPOMENUO MAGDALENU I ČABARKAPU: David otkrio da li ga je sramota posle fizičkog nasrtaja na Aleksandru (VIDEO)

Sinoć je u rijalitiju "Zadruga 2" održana "igra istine" u kojoj su zadrugari jedni drugima postavljali pitanja i to upravo o onome što se proteklih dana događalo u rijalitiju.

Kao neizbežno, bilo je pitanje za Davida Dragojevića koji je u toku jučerašnjeg dana fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić sa kojom je bio u vezi skoro dve godine.

- Da li te je barem malo sramota što si krenuo fizički na Aleksandru, s obzirom na to da si to uradio nakon što si video klip. Da li te je sramota što si nasrnuo na devojku sa kojom si bio skoro dve godine u vezi? - upitala je Maja Davida.

- Ona mi upada u reč i to radi konstantno i namerno. Ja se sa njom nisam fizički obračunao - branio se David.

- To nije istina, svi smo videli klip šta se dešavalo - umešali su se zadrugari.

Aleksandra se nadovezala na ovo pitanje a zanimalo ju je zašto je nasrnuo i na Karađorđa koiga sve vreme podržava i koji bez obzira što je Aleksandrin otac odobrava i njegovu vezu sa Anom Korać.

- Zato što je bezobrazan i počinje da dobacuje neke gluposti. Govori neke gluposti za dete. Sama znaš da Dragan nije hteo da Magdalena živi kod nas. Nije hteo da Čabarkapa dolazi i da baba koja živi u toj kući ima probleme i provlači se kroz rijaliti - govorio je David dok je Aleksandra reagovala na sve to kao da je prvi put čula.

Podsetim, tokom jučerašnjeg dana izbio je opšti haos u "Zadruzi" posle kog je David završio u zatvoru, a kažnjen je i sa dvonedeljnim honorarom.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.