ULETELO OBEZBEĐENJE: Žestoka svađa Mine Vrbaški i Tome Panića uznemirila takmičare (VIDEO)

Tokom večeri izbila je velika svađa između Mine Vrbaški i Tome Panića, a u sve se umešao i Lepi Mića. Ovom prilikom pljuštale su teše reči između ovih ukućana, a zatim je došlo i do guranja i pljuvanja.

Toma je krenuo po kući da juri Minu, inače njegovu bivšu devojku iz prve sezone "Zadruge", što je njoj zasmetalo. Vrbaški je burno reagovala i počela da kritikuje Tomu, koji je zatim počeo Mini da se unosi u lice i da je gura.

- Ako bežim od tebe pusti me. Šta si radio sada preko stola? Pi*ko, ti misliš da se ja tebe bojim! Ti si pi*kica muška koja može najlakše na ženu da ide! Pi*ko jedna smrdljiva iz Svilajnca! Mamu ti j*bem ja! - govorila je Mina Tomi.

Kada ga je obezbeđenje izvelo u dvorište, Toma je ušao u žestoku svađu i sa Lepim Mićom, tokom koje su se vređali, unosili u lice i pljuvali. Mina Vrbaški je zatim otišla u kupatilo, gde je plakala.

U sve su se odmah umešali i ostali zadrugari koji su stali na Mininu stranu, zbog čega je nastao još veći haos u kući, a obezbeđenje je imalo pune ruke posla tokom ove situacije u "Zadruzi 2".

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Pogledajte još