BEZVEZE JE KOMENTARISATI STANIJU: Sandra Afrika progovorila o sukobu sa starletom!

Sinoć je održano veliko muzičko-scensko takmičenje "Zadrugovizija". Zadrugari su se potrudili i dali sve od sebe da zasijaju na sceni, a oni najbolji su odneli pobedu.

Kao što je i običaj, jednog pobednika dodelio je i stručni žiri koji su činili Maja Nikolić, Nada Topčagić, Čeda Čvorak, Nemanja Đerić Đekson i Sandra Afrika. S obzirom na to da je poznato da su Sandra i Stanija Dobrojević u sukobu koji datira već dugo, svi su se pitali kako će izgledati njihov susret, a on je bio i te kako buran.

Nakon njihovog sukoba, Stanija je zadrugarima svašta napričala o Sandri, a i Sandra je imala šta da kaže.

- Što se mene tiče, ja zaista nemam ništa protiv devojke. Ona ima neke informacije pogrešne, njen tim šta joj priča ja zaista ne znam. Za svaku informaciju treba da proveriš par puta pa da znaš kako da se ponašaš posle toga. Ne možeš da napadaš ljude, karijera se tako ne gradi, karijera se tako neće napraviti nikada. Ja sam poznata da ne pljujem kolege i nisam komentarisala mnoge stvari, što sam mogla jer sam na sceni 11 godina i imam pravo. Ona je čula da sam ja nju nešto osporavala na početku njene karijere, ja ne znam odakle to njoj, čula sam svašta nešto, opet kažem, ja sam čula. Ja devojku ne mrzim niti imam nešto protiv nje, bezveze je komentarisati Staniju i bilo šta - kaže Sandra.

Polemisalo je i da je razlog netrpeljivosti između njih dve i to što se Sandra fotografisala sa Vladimirom Tomovićem kada je bila gost na žurki u Zadruzi, a pevačica tvrdi da je to glupost:

- Gluposti, pokazivao mi je i Lepi Mića. Ja sam izbacila sliku iz Zadruge kada sam tamo pevala, ja sama, sa Vladom i Lepim Mićom, šta sam time želela, da izrevoltiram i Mićinu ženu (smeh)? Očigledno je da neko želi reklamu i marketing, pa evo, dobila je - rekla je Sandra i otkrila svoje mišljenje o tome da li Stanija može da bude uspešna pevačica.

Svi smo mi od nečega počeli. Sve će da bude onako kako ti radiš. Moraš da znaš kako radiš neke stvari u životu, a ja mislim da ih dobro radim. Meni je uspeh ovo što sam ja postigla. Ili postanemo zvezde ili ne u određenim poslovima.

Ja sam pokušala i uspela čim sam tu već 11 godina. Nisam počela i prekosutra nestala. Ne znam zašto bi nekoga uvredila moja reč.

Izvor: Pink.rs
Foto: sandra_afrika88/Instagram

Pogledajte još