TEŠKO DETINJSTVO: Aleksandra Prijović se rasplakala u emisiji, njena majka otkrila da su je vršnjaci maltretirali!

Aleksandra Prijović rasplakala se uživo u emisiji kada su joj pustili prilog iz rodnog Belog Manastira, u kojem je Borka, njena majka, otkrila da su njenu ćerku dok je odrastala maltretirala druga deca jer želela da peva.

- Bilo je tu mnogo maltretiranja kada su bili deca što je volila da radi to što radi. Proliveno je dosta suza, bilo je odricanja. Sada bi svi ti koji su nekada i rekli nešto ružno protiv nje sada bi da se slikaju s njom, da popiju piće. Mogla sam da idem od kuće do kuće zbog tih prepirki. Oni su odrasli svi, ta deca koju su pravili neke probleme, podrugivanja - rekla je Prijovićkina mama, dok pevačica rekla da ne treba da se vraća na negativne stvari.

- Bili smo svi deca i ne želim da se vraćam na negativne stvari. Obožavam da se vraćam u svoj Beli Manastir i svi mi kažu svaka čast - rekla je pevačica.

- Jako sam ponosna na svoju mamu - rekla je Prijovićka i rasplakala se.

- Ona se odrekla svog posla zbog mene kada sam se ja takmičila jer su snimanja bila vikendom kada je ona radila. Morala je da da otkaz i sve što su imali, ona, baka i deka, uložili su poslednji dinar da bih ja bila ovde. Dešavalo se dva-tri puta da nismo imali novac da kupimo haljinu za moj nastup jer dve godine nije malo snimanja, ali naša familija je bila tu da pomogne... Dešavalo se, meni nikada ništa nije falilo. Borila se za mene - rekla je Prijovićka.

Izvor: Novosti
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još