LUNA ĐOGANI OBJASNILA DRVETU MUDROSTI ZAŠTO NIJE OTIŠLA NA ROĐENDAN MAJE MARINKOVIĆ: Ona je uzrok mojih svađa sa Markom Miljkovićem!

Rođendanska žurka Maje Marinković uveliko traje, a na nju nisu otišli Luna Đogani, Marko Miljković i Bora Santana.

Tim povodom Lunu je pozvalo Drvo mudrosti u Rajski vrt kako bi ona pojasnila razloge zbog kojih nije otišla na žurku, pa je iskoristilo priliku da priča o odnosu sa Markom Miljkovićem nakon sinoćne svađe.

- Bilo bi mi glupo da budem tamo, a ona je bila razlog mnogih mojih svađa sa Markom. Ja sam joj sinoć pružila ruku da joj čestitam. Nemam ništa protiv nje, nema potrebe. Sve je okej, zahvalila sam se na pozivu - rekla je Luna o rođendanu Maje Marinković.

- Sinoć smo se svađali, nemamo iste poglede na život. On radi neke stvari i misli da je najbolji način da on bude u dobrim odnosima sa Miljanom kako me ona ne bi provocirala. Volimo se, zajedno smo, ali imamo problema zbog drugih ljudi - priznala je Đoganijeva šta misli o vezi sa Markom.

Nakon zadatka zadrugari protiv zadrugarki, sve pripadnice lepšeg pola su imale pravo na jednu želju, Luna je tražila da provede dva dana sama sa Markom, što Drvo nije moglo da joj ispuni.

- Ali, nikada ništa nisam dobila. Mislila sam da nismo dobro sve devojke postupile. I da niko neće dobiti. Nikad ništa nisam dobila. Moj dečko je meni upropastio dve nagrade. Ni Rajsko ostvro, ni večeru sa njim. Navodno sam ja jedina ovde sve upropastila i ništa neću dobiti. Svi parovi su uvek dobili šta su hteli. A sada je izgovor "Luna ti jedina nisi razumela pismo". Neka, razumem sve - završila je Luna koja se primirila na kraju, pa izašla nezadovoljna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još