NEMAM NI ŽELJU NI VOLJU: Miljana pitala Zolu da se pomire, Čolić šokirao odgovorom! (VIDEO)

Sinoć je u rijalitiju "Zadruga" održana Igra istine u kojoj su zadrugari međusobno imali pravo da postavljaju pitanje jedni drugima.

Kada je Miljana Kulić došla na red, postavila je pitanje Lazaru Čoliću Zoli sa kojim je bila u vezi. Ovo su svi iščekivali jer nisu imali priliku do sada da vide suočavanje bivših partnera.

- Zola, pitanje za tebe. Radili smo mnoge stvari zajedno i to smo priznali ovde. Ja sam tebe povredila, uvredila ti znaš koga, znaš da nisam to mislila. Ja tebe i dalje volim i nedostaješ mi i hoću da te pitam. da li bi mogao poslednji da mi pređeš preko reči koje sam ti izgovorila, pod uslovom da nikada više ne nasrnem na tebe? Koliko me voliš od 1 do 10? - upitala je Miljana Kulić svog bivšeg dragog.

On je odmah ustao da odgovori iako mu nije bilo nimalo prijatno. Bio je iskren te je uputio reči koje se Miljani nisu nimalo dopale.

- Evo da vam odgovorim, iskreno na pitanje, malo mi je glupo što me pitaš pred ljudima. Iskreno da ti kažem, sve te uvrede koje si mi izgovorila i sve, nikakav problem ne bi bio da ti oprostim, ali moje mišljenje je da ne bi mogao da se pomirim sa tobom više. Kad bi me pitali ljudi ovde, na stranu sve te uvrede, i sad da mi dođe ovde neko i da mi kaže ko bi trebao da pobedi, to bi bila ti. Ne bih imao ni želju, ni volju što se tiče mog emotivnog gledanja prema ženama, svaka volja za bilo kakvom ljubavlju je trenutno ubijena. Ti znaš da ja tebe ništa ne lažem, bez obzira koliko ti mene voliš. Jednostavno, meni svaki dan prolazi kroz glavu neke stvari, za koje ti znaš. Bilo bi stvarno normalno da mi ostanemo u normalnim odnosima, ali da se pomirimo, nisam spreman da se pomirimo - rekao je Lazar Čolić Zola.

Pošto nije dobila odgovor koji je očekivala Miljana je ponovo ustala i u želji da ponizi Zolu rekla pred svima kako ga je ponovo stavila na test kako bi svima pokazala da je nije ni voleo.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.