SPREČEN INCIDENT U PODGORICI: Posetilac festivala gađao metalnim predmetom Stefana Đurića Rastu, reper pokušao da ga napadne?!

Mladić iz publike bacio je metalni predmet prema bini na festivalu "City Groove" u Podgorici, na kojoj je jedan od trenutno najpopularnijih izvođača u regionu, Stefan Đurić Rasta, imao nastup sa bendom.

Rasta je, potom, sišao sa bine, a odmah za njim i ostali momci iz benda, do prvih redova. U tom trenutku, obezbeđenje je krenulo prema muzičarima, zbog haosa koji je nastao.

Rasta je pozivao mladića da dođe, nazivajući ga, navodno, pogrdnim imenima, ali je sprečen veći incident. Stefan se sa ekipom vratio na binu, obaveštavajući okupljene da će otpevati još jednu pesmu, a potom je završio nastup za manje od dva minuta, i napustio binu. Po izlasku iz VIP lože, Rasta i ekipa su nogama udarali stolice i bili su besni.

Za vreme nastupa, Rasta je podgoričku publiku nazivao braćom i sestrama i sve je bilo u najboljem redu, do incidenta. Rasta je nakon nastupa na svom Instagram storiju podelio snimke, kao da ništa loše nije dogodilo u Podgorici.

Izvor: Mondo.rs
Foto: stefanrasta/Instagram

Pogledajte još