NAKON VIŠE OD TRI GODINE: Maja Nikolić odlazi s Prve televizije

Prva televizija i voditeljka "150 minuta" Maja Nikolić postigli su dogovor o sporazumnom razlazu. Ovo je poslednja nedelja u kojoj gledamo popularnu voditeljku u popodnevnoj emisiji, nakon čega će se Maja oprostiti od gledalaca Prve.

Bez obzira na dugogodišnji rad na RTS-u koji je obeležio početak rada harizmatične voditeljke, Maja se brzo uklopila u tim Prve, kojem se priključila 2016. godine i postala jedno od zaštitnih TV lica naše kompanije.

Vrednujući izuzetan doprinos kvalitetu rada televizije i vrhunsku profesionalnost, menadžment je imao razumevanje za razloge privatne i poslovne prirode svoje voditeljke i poželeo Maji Nikolić mnogo uspeha u daljim planovima.

- Iako je za publiku možda ovo iznenađenje, o ovoj temi sam već neko vreme razgovarala sa mojim timom i menadžementom televizije. Odluka nije bila ni malo laka jer radim sa vrhunskim profesionalcima, možda najboljim timom do sada. Ovde je mnogo mojih kolega sa kojima sam započela karijeru, a u međuvremenu sam na Prvoj upoznala još mnogo divnih, talentovanih ljudi. Ne postoji nikakav loš razlog ili nezadovljstvo, donela sam odluku nakon mnogo razmišljanja, iz privatnih razloga. Razgovarali smo mnogo, menadžment je pokazao razumevanje i sigurno znam da se rastajemo u najlepšem prijateljskom tonu. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje - rekla je.

- Maja Nikolić postala je deo tima naše televizije u februaru 2016. godine kada je počela da vodi zabavno-informativnu emisiju ‘150 minuta’. Bila nam je čast da sarađujemo sa jednom od najšarmantnijih voditeljki u regionu i stoga ne krijemo da nam je žao zbog ovakve odluke. Ipak, imamo razumevanje za prioritetne ciljeve i želimo joj mnogo uspeha na svim životnim planovima. Uvek nasmejanom i surovom profesionalcu, vrata naše kuće uvek će biti otvorena - izjavio je menadžment ovim povodom.

Emisija "150 minuta" i ove godine imaće svoje letnje izdanje, koje će voditi već ustaljeni dvojac - Jovana Vukojević i Dejan Pantelić. Njima će se pridružiti i Nataša Aksentijević, koja će držati malu školu kuvanja. Novinarska ekipa emisije obilaziće celu Srbiju i prenositi najzanimljivije događaje sa letnjih manifestacija. Takođe, "150 minuta" će obilovati primorskim pričama i živim uključenjima iz Crne Gore, odakle će se novinarka Bojana Bojović svakodnevno javljati.

Izvor: Prva.rs/B92.net
Foto: majanikolic/Instagram

Pogledajte još