SPAVA DO PODNEVA, OTAC JOJ DONOSI HRANU: Komšije otkrile sve tajne Jelene Rozge!

Jelena Rozga na sve načine trudi se da privatni život drži što dalje od očiju javnosti, ali njene komšije sada su ipak ispričale pojedine detalje.

Kako pričaju njene komšije iz Splita, Jelena spava do podneva, a na kafu ne ide pre 14 časova. Kad se probudi, kupi pecivo i sok od narandže, kao i kafu od vanile u obližnjoj pekari, a nakon toga ode na ručak kod roditelja koji žive u susednom delu grada.

Međutim, pre naselja u kome sada živi Rozga je stanovala u manjem stanu u drugom delu Splita, a otac joj je tamo, kako pričaju tamošnji stanari, donosio posudice s hranom. Danas taj stan, navodno, izdaje, a njen otac dolazi po stanarinu. Komšije su navele i da su je često čule kako peva i uvežbava pesme, ali i da su viđale Ivana Huljića, sina Tončija Huljića, kako dolazi kod nje. Podsetimo, o romansi Rozge i Ivana dugo je brujao čitav region.

- Huljićev sin je znao da šeta psa ujutro dok bi ona spavala. Na televiziji mi je izgledala nekako dugačko, a uživo je sitna i mršava, ali jako pristojna. Videla bih je na balkonu oko tri-četiri ujutro kad bi se vratila s koncerta – rekla je jedna komšinica.

Druga komšinica je pohvalila Rozgu kako "uvek nosi kesicu za pseći izmet i uvek ga pokupi".

Komšije iz naselja u kome Jelena sada živi navele su da su svojevremeno viđale i njenog bivšeg verenika Stjepana Hausera, kojeg je često vodila na ručak kod svojih roditelja.

Izvor: 24sata.hr
Foto: rozgajelenaofficial/Instagram

Pogledajte još