SARA RELJIĆ ISKRENO: Radim i zarađujem, ali sebi ne mogu da priuštim stvari koje furaju Ana Korać i Sanja Stanković

Pevačica Sara Reljić podržala je Minu Vrbaški što je javno priznala da se bavila prostitucijom, jer nije, kako je rekla, pridavala lažni moral kao neke učesnice Zadruge.

- Mislim da je ona jako mlada i da je jedna od retkih koje ne prodaju moral. Rekla je "Bavila sam se time, kajem se zbog toga", što znači da šalje deci i svim mladima poruku da to nije dobra stvar. Mislim da je lepo sa njene strane što je to priznala, nije prodavala moral kao recimo neki - objasnila je Reljićeva i dodala da je čula razne priče o starletama.

- Ja ne znam da li je ovo što su pisale novine da li je istina ili ne, ali ja nisam bila u tim novinama, ja znam čime se ja bavim. Ne znam zašto su neki izašli u novinama, a neki nisu - rekla je pevačica.

Sara je upućena i u priče koje kruže o Ani Korać i Sanji Stanković i kako se svi pitaju odakle Ani novac ako se, kako je rekla, ne bavi ni sa čim konkretnim.

- Jesam, ali to je normalno. O starletama uvek kruže te priče i bile i nebile. To nije moja stvar, kružile su priče ali sam ja i dalje bila okej sa Sanjom. Priče su tipa: "Odakle Ani kola, odakle joj tolike pare za plastične operacije..." Nemam pojma, nisam upućena ko je njoj šta finansirao, ali sam čula: "Odakle njoj te stvari kada se ona ne bavi ni sa čim konkretnim" - kaže Sara.

Kako Sara vredno radi i dobro zarađuje od honorara, pitali smo je da li od tog novca može sebi da priušti skupocene automobile i krpice kao Ana i Sanja.

- Ne, je ne kažem da ne zarađujem dobro. Zarađujem stvarno onoliko koliko bi svaka osoba u mojim godinama bila zadovoljna da zarađuje. Takođe, nisam osoba koja fura besna kola i ne znam šta, nego jednostvano šta mi život da ja to uzmem... To nisu cifre koje bi pokrile tolika kola, markiranu odeću i sve to, tako da ne - bila je iskrena pevačica.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: sara_reljic1/Instagram

Pogledajte još