PEVAČICA UPUTILA JEZIVE PRETNJE: Milan Popović prijavio Severinu za nasilje u porodici


Milan Popović je prijavio nekadašnju suprugu Severinu Kojić, Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. Tačnije, Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za Socijalni rad Severinine uvrede, koje je iznela na račun oca svog deteta i time izvršila porodično nasilje.

Ročište ovim povodom zakazano je za 9. jul u Zagrebu, a ostaje pitanje da li će se Severina odazvati sudskom pozivu kako bi, po zakonu, trebalo.

Podsećamo, razlog za ovu prijavu je i mejl koji je Severina poslala Milanu, a u kojem ga naziva raznim pogrdnim i neprimerenim imenima. Ona mu je napisala da je glupan, nezdrav čovek koji mora da se leči na psihijatriji, psihopata, gov.ar, zlotvor, gad, luzer, manijak, kriminalac...

Osim ovih uvreda u mejlu stoji i pevačicina pretnja da će učiniti sve da zaštiti sina od oca, da bi ga najradije izlemala po gov.arskim kostima, te da joj se povraća od njega, da zagađuje svet, da je bednik i nula od čoveka.

Sve ovo je dodatno upotpunjeno njenim optužbama i pretnjama policijom da je on kriv za izlazak njenih fotografija na kojima pozira gola ispred ogledala i slika selfi.

Popović je tada odlučio da zakonski zaštiti, ne samo sebe već i naslednika jer se plaši u kakvom okruženju odrasta zbog nekontrolisanog ponašanja majke. Milan od Centra za Socijalni rad traži da organima rada i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtev i zaštite ga od nasilja u porodici koje sprovodi majka njegovog deteta uz zahtev da bude sankcionisana.

Inače, advokat Milana Popovića tada je upozorio nadležne da obrate pažnju na to da Severina i dalje ne prihvata činjenicu da su ona i njen bivši partner ravnopravni roditelji sinu Aleksandru, te da ne uspostavlja minimalnu roditeljsku komunikaciju koja je u interesu deteta.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još