I ZA TO IMAJU RAZLOGE: Muškarci otkrili koje frizure ne vole da vide na svojoj izabranici

Konjski rep, punđa, kratka kosa: popis frizura je dugačak i većina žena favorizuje jedan određeni stil kojem je obično verna godinama.

Međutim da li ste se ikad pitale kako se vašem partneru sviđa vaša frizura?

U anketi jednog portala muškarci su odgovarali na pitanja o ženskim frizurama, odnosno otkrili su koje frizure uopšte ne vole.

Naravno, uvek je najbitnije da se neka frizura sviđa nama, nezavisno od toga šta drugi misle, ali bilo je zanimljivo videti reakcije suprotnog pola...

Nezavršene lokne

Pripadnice nežnijeg pola obožavaju "razbarušenu" frizuru", jer je veoma laka za održavanje. Kosa se malo protrese, stavi se eventualno malo suvog šampona i evo nam frizure koja izgleda kao da smo upravo izašle iz kreveta. Kod muškaraca takva frizura ne prolazi baš najbolje – dobila je mršavu trojku u kategoriji seksepila.

Kratka, istanjena kosa

Takozvani piksi friz muškarci uopšte ne vole i ovu frizuru ocenili su loše i nalazi se na samom dnu lestvice. U pitanju je jako kratka kosa, koja je potom još i istanjena. Većina muškaraca preferira dugu kosu kod žena.

Polupunđa

Radi se o već viđenoj frizuri polupodignute kose koja sada ima novo lice jer je podignuta na sam vrh glave. Posebno mlađe žene vole ovu frizuru koja se može napraviti za nekoliko sekundi. Međutim, muškarci misle drugačije.

- Izgleda poput pokušaja da napraviš nešto od kose, a nemaš pojma kako to treba da se radi - glasilo je objašnjenje ispitanika.

Stroga pletenica

Kosa koja je strogo i čvrsto povezana u pletenicu stavlja crte lica u prvi plan. Uprkos tome nije dobro prošla u anketi. Muškarci je ne smatraju kreativnom, a ni lepom. Osim toga, žene s repom ocenili su kao vrlo rezervisane, suzdržane.

Punđa

Kao i pletenica, ni punđa ne spada u omiljene frizure kod muškaraca. Punđa izgleda preozbiljno, objasnili su muškarci. Osim toga, boje se da je dodirnu kako nešto ne bi pokvarili.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još