MILAN POPOVIĆ O BIVŠOJ SUPRUZI I BORBI ZA STARATELJSTVO: Od Severine koju sam upoznao ostalo je samo ime, sve će joj se obiti o glavu!

Mlan Popović iskreno je progovorio o bitki koju vodi sa bivšom suprugom Severinom Kojić za starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom Popovićem koja traje punih pet godina. Milan je odlučio da govori u trenutku kada se vodi i sudska borba zbog šokantnog mejla koji mu je Severina poslala, a u kojem mu je uputila jezive reči i uvrede.

U intervjuu govori o očinstvu, Igoru Kojiću, Severini kao majci, a dotakao se i braka sa njom, te prvi put istakao detalje koji se odnose na nekoliko meseci njihove zajednice pred razvod.

- Kakav odnos? Pa, mi nemamo nikakav odnos. Iskreno, najgore je bilo dok smo još bili zajedno, tih poslednjih meseci pred razlaz upoznao sam ko je zapravo Severina. Nisam verovao da neko toliko dugo može da glumi i prikazuje se u potpuno drugom profilu ličnosti. U prvim momentima, to mi je izgledalo kao prolazna faza kod žena, ali kako to njeno stanje nije prolazilo mesecima, shvatio sam da je od Severine koju sam upoznao ostalo samo ime, a sve ostalo se promenilo - otkrio je Milan Popović, a na pitanje novinara da li oseća da je na bilo koji način u preimućstvu kada je reč o borbi za sina jer, kako se navodi u pitanju, Severina smatra da je u ovoj borbi ona žrtva jer Milanov novac i moć smatra kao prednost, razjasnio je:

- Prvo, dajte da ne preterujemo, moć nikada nisam imao, niti mi treba. Da sam je imao i da sam mogao da je upotrebim, pa zar ne mislite da bi do sada već odavno Aleksandar živeo kod mene, umesto što ga viđam 10 dana u mesecu, a do sasvim nedavno tek šest dana u mesecu? Kakva je to prednost? Severina manipuliše javnim mišljenjem, daje lažne informacije o tome da su institucije protiv nje, da je žrtva nasilja i zlostavljanja, traži podršku javnosti i nevladnijih organizacija koje pomažu pravim žrtvama nasilja, možda zbog toga što joj se može i što se tako bolje oseća. To su sve laži koje će joj se uskoro obiti o glavu. Ovde bih, takođe, citirao jednu hrvatsku novinarku koja ju je odlično okarakterisala kao samoprozvanu žrtvu nasilja.

Izvor: Blic.rs/Story
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još