DA LI ĆE SE SLOBI OVO DOPASTI? Luna u svojoj prvoj pesmi Radanovića opisuje kao "deveti krug pakla"

Luna Đogani, pobednica Zadruga 3, odlučila je da se posveti muzičkoj karijeri, a bivši dečko Sloba Radanović odlučio je da joj pomogne i nauči je da peva.

-Luni želim mnogo sreće u karijeri. Pokala je da ima žicu za šou-biz, nema sumnje da će uspeti. Naučiću Lunu da peva - rekao je Radanović, koji je sa blogerkom bio u strasnoj ljubavnoj vezi u Zadruzi 2, kada je prevario suprugu Kiju Kockar.

Anabela Atijas otkrila je da će pesme njene ćerke Lune biti biografske, a sudeći po tekstu prve numere "Deveti krug pakla", Đoganijeva svog bivšeg momka opisuje kao suludu grešku i đavoljeg advokata.

Da li je reč o Marku Miljkoviću ili Slobi Radanoviću, blogerka nije želela da otkrije.

- Hotel je mračan, to je predvorje glamura, na zidovima tvoje slike, kakva nekultura. Kusur od nula je tvoja kula, od ovih pijuna ti si vodeća figura. Pitam te da li može telo da mi sedne, duša mi stoji jer si spustio roletne. Toliko puta je bez aduta, za minut stiže žuta me minuta.
Hajde digni me na tron. I opet ti, suluda greško, i opet ti đavo sa smeškom. Sa svima si kul, sa svima si drug, advokat pakla deveti krug
- , stihovi su Lunine pesme.

Izvor: Informer/Kurir.rs
Foto: lunadjo/Instagram

Pogledajte još