LJUBA PANTOVIĆ NA OPERACIJE POTROŠILA 20.000 EVRA: Pet puta sam povećavala grudi!

Ljuba Pantović kaže da je u životu sve sama sebi kupila, pa tako i silikonske grudi, na koje je dala 20.000 evra! Kik-bokserka otkriva sve tajne iz svoje burne prošlosti, otvoreno priča o turbulentnom odnosu sa ćerkom Aleksandrom Subotić i nastavlja rat sa bivšim mužem Karađorđem Subotićem.

- Nisu tačne njegove priče da me je izdržavao! Uvek sam radila, prodavala garderobu, bavila se kik-boksom, fitnesom... Imam kompleks od toga da neko kaže da mi je nešto kupio. Zato sam pet puta operisala grudi od svojih para, dala sam 20.000 evra. Ne bih podnela da neko okolo ide i priča kako mi je kupio grudi. Ili da neko kaže da mi je platio letovanje. Kada bi to pričao, rekla bih mu: "Marš, bre, kupi sebi grobnicu. Kapariši mesto na vreme". Karađorđe to zna i ludi, jer ja mogu šta hoću. Ja sam napolju mašina za pare, samo razmišljam na koji način da zaradim novac, a to svima smeta.

Sa Karađorđem ti život nije bio nimalo lak...

- Mnogo toga lošeg je on meni uradio. Tri puta sam mu spasila život, upadala zbog njega u probleme, a nikada nisam dobila poštovanje sa njegove strane. Tri puta je fizički nasrtao na mene, pa sam ga treći put, 2000. godine, prijavila policiji i napustila. Nije mogao da me prebije, jer ja uvek pružam otpor, pa me je gurnuo niz stepenice sa decom u rukama. Aleksandra je imala četiri, a moja druga ćerka Goga dve godine. Deca nisu pala, jer sam ih ja izdigla rukama. Zbog toga što sam ga prijavila policiji išao je okolo i prozivao me da sam cinkaroš i smrad, jer je zbog mene morao na suđenja.

Da li si imala strah da te ne ubiju zbog njega, ipak se on bavio kriminalom?

- Plašila sam se da se deci i meni nešto ne dogodi, pa nisam izlazila nigde. Nisam imala ni prijatelje ni drugarice, jer me je bilo sramota mog načina života. Stalno smo morali da se krijemo po iznajmljenim kućama.

Koju strašnu scenu i danas pamtiš iz perioda dok si živela sa Karađorđem?

- Kada su pucali na nas dvoje u centru grada. Bili smo zajedno, on je bio ceo izrešetan, a mene nijedan metak nije pogodio. Tako upucanog i krvavog sam ga premestila na suvozačevo mesto, ja sam sela za volan, odvezla ga kući, lečila i izlečila.

Što ga nisi odvezla u bolnicu?

- Zato što nije smeo da ide kod lekara. On i danas ima dosta metaka u telu.

Zašto si posle prve takve strašne scene ostala sa njim?

- Volela sam ga. Mi žene smo debili kada volimo. Retardi koji će rizikovati život samo da se nešto ne dogodi devojčici koja se zove naš muž. I psihički me je maltretirao. Posle svega što sam učinila za njega smetalo mu je što sam kupila ovu, a ne onu paštetu. Njegovi drugari su takođe bili bezobrazni prema meni, jednog sam čak izbacila iz kuće.

Da li su te njegovi drugari muvali?

- Više su me čudno gledali. Za njih sam uvek bila alapača, glupača koja laže, izmišlja... Smetala sam im, jer sam uvek kvarila njihove planove. Nisam dozvoljavala da oni izvuku svoju guzicu, a drugi da naje*e umesto njih. Upozoravala sam Karađorđa šta će da se desi, ali on je uvek stajao na njihovu stranu, nikada na moju. Zato je počeo da mi se gadi i prestala sam da ga volim.

Dugo nisi pričala sa ćerkom Aleksandrom. Zašto?

- Karađorđe je pričao našoj ćerki Aleksandri da sam ja pušačica ku*ca i da je mene je*ao ceo Beograd, da su svi moji drugari moji je*ači, da sam ološ... Bila sam ljuta na nju zbog gluposti koje je pravila i načina ponašanja. Nije htela da me sluša. Za početak, nije htela ni da se obuče kako treba. Nije išla u školu, jednostavno se nije ponašala onako kako deca trebaju da se ponašaju. To mi je smetalo, pa sam prekinula svaki kontakt sa njom ne bi li se ona dozvala pameti. Ali moji ljudi su bili oko nje, kontrolisala sam je. To što ne pričam sa njom, ne znači da me ne zanima.

Srba Subotić je rekao da ste ti i njegov brat Karađorđe krivi za Aleksandrino loše ponašanje, da ste je ispustili...

- On je Smrda, a ne Srba. Činjenica je da smo krivi, ali nismo mi nju ispustili, već je problem nastao onda kada je Karađorđe počeo meni da se sveti preko dece. Bila sam glupača, koja nije htela da bude zla žena, pa je puštala decu da viđaju oca za vikend. Onog momenta kada sam ih pustila, one su se vraćale sa pričama da sam ja pušačica ku*ca i da je mene je*ao ceo Beograd, da su svi moji drugari moji je*ači, da sam ja ološ... On je punio glavu deci, a sada to radi i sa unukom Magdalenom.

Kako te je još minirao?

- Kažem ćerkama da ne mogu napolju da budu do ponoći, a on u inat meni, kaže da mogu. Činio im je medveđu uslugu. Pa Aleksandri je nudio da joj kupi diplomu. Rekao je: "Ne moraš da ideš u školu, to ova džangrizava babuskera hoće od sebe da pravi tebe." On je ratovao sa mnom preko njih. Čak je otišao toliko daleko da je pričao da sam htela Aleksandru da odvedem u prostituciju.

U rijalitiju si najviše sukoba imala sa Stanijom. Zašto?

- Jer je ona ljubomorna na mene i sve lepe devojke u rijalitiju. Ne znam zašto je toliko nesigurna u sebe. Sujetna je i zla. Pregazile su je godine, bez šminke izgleda katastrofalno loše. Ono je horor film. Ne kapiram što se ne sredi kada ima pare. Nju ubija što je takva. Budi se podbula, otečena, zgužvana. Do 19 sati uveče drži naočare za sunce na očima, a skida ih tek kada se našminka.

Rekla si da se bavi prostitucijom. Imaš li dokaze za to?

- Čula sam za nju da se prodaje za pare, a znam i sa kim. Bude li dirala mene i moju porodicu, sve ću izneti u javnost.

Je l' i ona tzv. jahting devojka?

- Ona je kamion devojka, a ne jahta.

Hoćeš da kažeš da ne košta mnogo?

- To što sam ja čula je za mene smešna cifra. Ali neću otkrivati ništa dok me ne dira. Ako krene na mene, sve ću reći. Znam ja sa kim se ona vucarala.

Da li si ti dobijala nepristojne ponude?

- O da, u svakoj trećoj poruci dobijem sliku muškog polnog organa. Dobijam i ponude da imam seks za pare.

Koliko ti nude?

- Po nekoliko hiljada evra. Ja se sa njima sprdam, pa napišem: "Alo, bre, klošaru, pa neću ja za 5.000 evra ni da ustajem iz kreveta", a on poveća cifru na 7.000 evra. Jedan mi je napisao: "Sram da te bude, tebi to malo para." Umirem od smeha sa njima. Nudili su mi i 10.000 evra. Oni leče komplekse, misle da mogu sve da kupe. E pa ne može. Još proverim i vidim da mi stvarno piše ta osoba koja nudi novac, profil ne bude lažan. Dođe mi da im napišem: "Kupi mi kuću u centru Beograda." Tada bih dobila blagoslov i od roditelja i od prijatelja. Šalim se, naravno!

Izvor: Hit Informer
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još